ERP za kompanije iCenter Vam pomaže da pronađete finansijske rezerve u svom poslovanju i vodi Vas koristeći moderne tehnologije kroz unapređenje poslovnih procesa i na taj način doprinosi većem uspehu  Vašeg poslovanja. iCenter se prilagođava Vašoj delatnosti.

Izaberite Vašu delatnost

Proizvodnja / Trgovina / Poljoprivreda / Servisna delatnost / Obračun zarada i DLP / Budžetski korisnicieRegistrator

  • Informacioni sistem iCenter je potpuno prilagođen poslovanju kako preduzeća sa jednostavnim tako i sa kompleksnim sistemom poslovanja.
  • Obično ga koriste one organizacije koje su svesne da su brze i tačne informacije o poslovanju neophodne za opstanak na tržištu
  • Informacioni sistem iCenter je jednostavan za korišćenje i svaki ogranak kadrova može da upravlja određenim delom programa. Tako radnici nisu opterećeni poznavanjem celokupnog sistema, računovođa je oslobođen velikog dela ručnih unosa, svi zaposleni istovremeno imaju na raspolaganju sve informacije iz poslovnih procesa, menadžment može bez poznavanja programa na svoj e-mail da prima informacije koje su mu neophodne za donošenje odluka.
  • Informacioni sistem iCenter Vam pomoću mnogih automatizama omogućava da se posvetite poslovanju onog dela Vašeg preduzeća u kom ste zaposleni. Pored toga, predlaže unapređenja i ubrzanja Vaših poslovnih procesa da biste se lakše prilagođavali potrebama i promenama na tržištu.
  • Vaše poslovanje je pomoću informacionog sistema  iCenter bezbednije, jer Vam omogućava da na osnovu pouzdanih informacija donosite sigurne odluke, obezbedite transakcije i upravljate odnosima sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima.
  • Informacioni sistem iCenter Vam omogućava jednostavnije poslovanje jer povezuje svakodnevne zadatke Vaše organizacije u celinu, veliki deo zadataka se obavi automatski a zaposlenima omogućava da istovremeno koriste informacije koji su im potrebne u njihovom radu.

Korisnici ERP informacionog sistema sistema iCenter dobijaju brzu i pouzdanu podršku pri radu. Pored toga, na raspolaganju im je više različitih oblika pomoći. Više na:

Podrška

Najbržu pomoć dobićete slanjem poruke na e-adresu icenter@saop.rs

Podrška

Baza znanja

Besplatni snimci webinara i besplatni blogovi.

Baza znanja

Obuke

Nudimo obuke kod korisnika ili preko Interneta.

Obuke

Partnerska saradnja

Nudimo razne nivoe partnerstva i zajedničke saradnje.

Partnerska saradnja