Za medije | Karijera Slovenščina  |  Hrvatski  |  English    

Partnerska saradnja sa kompanijom “JN&AN NIKOLIĆ CONSULTING DOO“

Partnerska saradnja sa kompanijom “JN&AN NIKOLIĆ CONSULTING DOO“

Sa zadovoljstvom možemo da objavimo da smo sklopili saradnju sa kompanijom “JN&AN NIKOLIĆ CONSULTING DOO“ koja razvija produkt „Kadrovska.rs“

Kadrovska.rs
je web platforma koja predstavlja spoj pravnika i IT stručnjaka koji su napravili jedinstveni alat za automatsku izradu i skladištenje kadrovskih dokumenata. Cilj ove fantastične saradnje između dva produkta naših kompanija Kadrovska.rs i Minimax poslovno-knjigovodstvenog programa je da vama olakšamo i ubrzamo poslovne procese kroz svakodnevni rad.

Analizirajući potrebe naših klijenata i društva, zaključili smo da sve više poslodavaca, zaposlenih koji nisu kompetentni, pa i računovođa preuzimaju ulogu vođenja kadrovskih poslova jedne firme, tako što samostalno sastavljaju ili preuzimaju formulare sa interneta kao što su Ugovori o radu, Aneksi ugovora, Rešenja o godišnjim odmorima i dr. Ovi poslovi oduzimaju dosta vremena i u praksi često dovode do grešaka koje mogu imati i sudski epilog.

Uz Kadrovska.rs, koja predstavlja malog pravnika svake firme i Minimax-a koji je desna ruka u poslovanju, procesi kreiranja kadrovskih dokumenata, prijave i odjave radnika, kao i obračuna plata zaposlenih i angažovanih lica, biće Vam lakši, jednostavniji i naravno u skladu sa propisima.

Isprobajte besplatnu verziju online aplikacije Kadrovska.rs

Za više informacija, kontaktirajte nas na brojeve telefona 021/63-100-64, 021/210-10-50 i 021/210-10-54