Tehnički zahtevi za rad iCentra

Poslovni informacioni sistem iCenter bazira se na savremenoj Microsoft SQL bazi, koja Vam pored visoke sigurnosti obezbeđuje da se program ne »zablokira«. Kao i kod svih poslovnih programa, kvalitet i brzina rada informacionog sistema iCenter uslovljena je računarskom i sistemskom programskom opremom. Na donjem linku se nalaze minimalni tehnički zahtevi za rad informacionog sistema iCenter koji se odnose na:

  • samostalne radne stanice (na samostalnim računarima)
  • servere u manjim mrežama (grupa 2 do 5 računara)
  • servere u većim mrežama (više od 5 računara)
  • radne stanice u mreži (svaki pojedinačni računar u mreži)
Preporučujemo, da detaljno pročitate naša uputstva koja morate obavezno predvideti pri planiranju informacionog sistema, koji operativni sistemi su pogodni za rad informacionog sistema  iCenter i koje servere možete da koristite da bi vaše poslovanje nesmetano funkcionisalo:

Tehnička podrška

Ukoliko ste naišli na probleme ili imate dodatna pitanja, na koja ne možete da nađete odgovor u gornjem dokumentu, možete se obratiti tehničkim stručnjacima preduzeća SAOP, preko podrska@saop.rs. Vaša molba za pomoć će direktno stići do slobodnog operatera, koji će Vam odgovoriti putem interneta ili će Vas pozvati telefonom.

Preporučena tehnička oprema za rad SAOP informacionog sistema  iCenter: