Reference

15.000 korisnika se nije tek tako odlučilo za za ERP informacioni sistem iCenter

Informacioni sistem iCenter koristi preko 3700 preduzeća, što je ukupno više od 15.000 korisnika.

Žitoprodukt a.d "Delatnosti kojima se "ŽitoProdukt" bavi su otkup žitarica, njihovom preradom-proizvodnjom brašna, hleba, peciva, kolača, testanih kora, sladoleda i voćnih deserata kao i pružanje raznovrsnih usluga (labaratorijske usluge, uslužna silaža ...)."

Razvoj "Žitoprodukta" počinje 1944. god kada je formirano žitarsko preduzeće za otkup poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa teritorije Banata. 1950.godine iz ovog preduzeća formira se preduzeće "Žitopromet" koje se bavi prometom žitarica i stočne hrane na veliko (otkup i prodaja).
Pored kolača, hleba i peciva koje proizvodi po spostvenoj recepturi, "ŽitoProdukt" je imao i proizvodni program rađen po licenci. Radi se o proizvodnji artikala od namenskog "MOUL-BIE brašna" proizvedenog u sopstvenom mlinu, a po licenci "velikih mlinova Pariza" sa isključivim pravom za teritoriju bivše Jugoslavije.
Prvi kroasan u Jugoslaviji proizveden je 1975.godine u pogonima kolača preduzeća "ŽitoProdukt" iz Zrenjanina. Više o Žitoprodukt a.d...

Oralent doo "Oralent d.o.o. je firma koja od 2006 god. na srpskom tržištu zastupa visokokvalitetne proizvode za održavanje oralnog zdravlja – Curaprox, Jordan, Thorton, Philips Sonicare."

Kompanija Curaden International osnovana je u Švajcarskoj i aktivna je u dentalnom sektoru još od 1940 god. Kompanija je postala komercijalna 1954 god, a specijalnu liniju proizvoda namenjenih oralnoj higijeni lansirala je 1974 god.
Saradnjom sa brojnim stomatološkim ordinacijama i učestvovanjem na stručnim kongresima i predavanjima želimo da podignemo svest o važnosti održavanja efikasne i atraumatične oralne higijene, kao i da ukažemo na bolesti koje mogu da nastanu kao posledica lošeg i nedovoljnog održavanja higijene.
Od 2006 god. učestvujemo kao izlagači na brojnim predavanjima i kongresima u organizaciji Stomatološke komore Srbije, gde smo prepoznati od strane strukeViše o Oralent doo...

SELMA D.O.O "Godine 1989. doslo je do inicijative da se osnuje privatno preduzece koje bi vrsilo odrzavanje signalizacione opreme a cija bi delatnost kasnije predstavljala i izradu svetlosne saobracajne signalizacije. Prvi pokretac ove ideje bio je sadasnji vlasnik i direktor Paloš Martin koji je iskustvo steèeno u “Komgradu”, “Graditelju” i “Komontu” preneo u novoosnovanu “Selmu”."

“Selma” je kao ime nastala od poèetnih slova delatnosti kojima se i danas bavi – SEmafori, ELektronika, Mašinstvo, Automatika, stim da najužu delatnost èine proizvodnja, servisiranje, razvoj i projektovanje saobraæajne signalizacije, sistema nadzora, parking i naplatnih sistema, ureðaja za slepe i slabovide kao i sistema centralnog upravljanja.
Danas je “Selma” preduzeæe sa izgraðenim imenom i ugledom na tržištu na kome uspeva da ostvari svoje ciljeve meðu kojima su pre svega ostvarenje dobiti i ekonomiènosti poslovanja, ali visok kvalitet proizvoda i usluga koji se korisnicima pružaju po prihvatljivoj ceni takoðe su korak napred u savladavanju konkurencije i postizanju još boljih rezultata.   
Razvojem i nesebičnim zalaganjem 30-tak zaposlenih, preduzeće "SELMA" je izraslo u respektivan kolektiv na polju upravljanja saobraćajem ne samo u zemlji već i u inostranstvu.
Bavi se razvojem, proizvodnjom, izgradnjom, održavanjem i projektovanjem. Glavne oblasti interesovanja su nam: saobraćajna signalizacija, semafori, trafifoto uređaji, prenosni semafori, parkinzi, i ostale putne signalizacije.   


Više o SELMA D.O.O...

Primero Rent a Car d.o.o. "Primero Rent a Car d.o.o. Beograd  je domaća kompanija osnovana 2002. godine"

U kratkom vremenskom periodu kompanija se probila u vrh među vodeće kompanije iz oblasti iznajmljivanja vozila.


Primero Rent a Car d.o.o. Beograd  je nosilac franšiza Europcar, InterRent i Global Rent a Car za države Srbiju i Crnu Goru. Ti brendovi su deo Europcar Mobility Group koja je prisutna u većini zemalja sveta.

Više o Primero Rent a Car d.o.o.


Deichmann "Preduzeće Deichmann trenutno aktivno posluje u 23 države."

U Deichmannovu istoriju firme ubraja se i samostalni rast firme bez izlaska na berzu i bez kredita. Porodično preduzeće je i u 2011. godini nastavilo svoj uspešan kurs. DEICHMANN je prodao u celom svetu oko 165 miliona pari obuće u 3.325 filijala. To je 9 miliona pari ili tačno 5,7% više nego prethodne godine. Tako se prodaja obuće u roku od deset godina više nego udvostručila: Prodaja se povećala sa 78 na 165 miliona pari obuće.

Više o Deichmann...

Don Don d.o.o. ""Dobili smo na poboljšanju efikasnosti i rezultata poslovanja""

Kompanija Don Don posluje u Srbiji od 2008. godine i od tada do danas imamo jedan cilj – da oslušnemo potrebe naših potrošača i da na te potrebe odgovorimo kvalitetnim proizvodima. 

U želji da opravdamo poverenje koje nam naši kupci i potrošači svakodnevno ukazuju, pratimo svetske trendove u oblasti pekarstva, primenjujemo inovativnosti u razvoju novih proizvoda, ulažemo u nova postrojenja i opremu kako bismo išli rame uz rame sa evropskim i svetskim proizvođačima. Naša misija je da uvek težimo najboljem.

Više o Don Don doo...

KOBEX doo "Kobex je osnovan 2001. godine, firma se prvenstveno bavi plasmanom prizvoda Nemačke firme BLANCO, čiji je jedini uvoznik i generalni distributer za Srbiju."


Delovanje firme:
 • ponuda svih Blanco proizvoda
 • upoznavanje kupaca sa vrhunskom ponudom i rešenjima
 • osiguranje stručne pomoći i savete prilikom kupovine naših proizvoda
 • održavanje i servis proizvoda
Više o KOBEX doo...

Žitopek, Niš "Mi smo ŽITOPEK – firma kojoj je hleb svetinja, na tržištu prisutni smo već više od pedeset godina i koja je vrlo uspešno pronašla svoje mesto u poslovnom svetu."

Da hleb nije samo hrana, da je hleb simbol bogatstva i ritual duhovnosti i odraz kulture, Nišlije su shvatile davne 1947. godine i na temeljima starih Nišlijskih pekara, 3. marta stvorile Društveno preduze će ŽITOPEK iz Niša. Toga dana su pekari svečano potpisali ugovore o udruživanju svojih pekarskih radnji u jedno preduzeće. Na samom početku taj broj je bio 14 da bi vremenom brzo rasatao i do kraja se popeo na 32 pekarske radnje.

Strateški ciljevi naše budućnosti su: praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća u pekarskoj industriji; potpuna automatizacija procesa proizvodnje i znatno poboljšanje uslova rada radnika; usavršavanje i proširenje asortimana, uvodjenje najnovih metoda za labaratorijsko ispitivanje sirovina i gotovih proizvoda, dalje usvršavanje informacionog sistema, jačanje kanala didtribucije i otvaranje novih proizvodno-prodajnih objekata. Posebno se planira maksimalan razvoj zamrznutog programa kao asortimana budućnosti.

Više o Žitopek...

ATTOS Doo "ATTOS d.o.o. Novi Sad je privredno društvo specijalizovano za proizvodnju i distribuciju delova i komponenti za belu, grejnu i merno-regulacionu tehniku."

Iz sopstvenog proizvodnog pogona ATTOS na tržište svakodnevno plasira kapilarne termostate, bimetalne termometre, termičke prekidače, signalne sijalice itd. Ovako organizovana proizvodnja, locirana u Novom Sadu, pruža mogućnost da karakteristike proizvoda budu prilagođene različitim zahtevima kupaca.
Više o  ATTOS Doo

Victoria Logistic doo "
 Victoria Logistic se bavi trgovinom, transportom i skladištenjem poljoprivrednih roba, organizacijom primarne poljoprivredne proizvodnje i distribucijom repromaterijala. Ima stratešku ulogu u poslovnom sistemu Victoria Group kroz obezbeđivanje sirovina za preradu u fabrikama Victoriaoil i Sojaprotein.
"

Victoria Logistic organizuje primarnu poljoprivrednu proizvodnju, obezbeđujući poljoprivrednim proizvođačima najkvalitetniji repromaterijal – mineralna đubriva, semena i sredstva za zaštitu bilja. Farmerima je na raspolaganju i Stručna služba kompanije, čiji saveti i profesionalna podrška za cilj imaju postizanje visokih i stabilnih prinosa na parcelama partnera. Stručna služba takođe vrši uzorkovanje i analizu zemljišta i daje preporuke za primenu agrotehničkih mera.
Kompanija poseduje značajne skladišne kapacitete - 11 silosa ukupnog kapaciteta 149.000 tona, dok se u eksternim skladištima čuva dodatnih 650.000 tona različitih vrsta robe. Ukupan obim transporta koji realizuje Victoria Logistic prelazi 2 miliona tona godišnje, a njena logistička infrastruktura omogućava otkup više vrsta poljoprivrednih roba istovremeno uz dnevni prijem od 10.000t u jeku sezone.

Više o Victoria Logictic

Menina doo "Menina je već 55 godina prisutna na tržištu u Sloveniji i zemljama okruženja."

Tendencija rasta i kvalitet, zajedno sa znanjem i iskustvom da raste na poštovanju tradicija, daje reputaciju jednog od najvećih proizvođača pogrebne opreme u Evropi.

Više o Menina doo...

AD Plastik "Vodeća smo kompanija za razvoj i proizvodnju komponenti za interijere i eksterijere automobila u Hrvatskoj i jedna od vodećih u Istočnoj Europi."

Imamo više od trideset i pet godina iskustva u svijetu automobilske industrije, a strast i znanje naših zaposlenika ugrađeni su u razvoj i realizaciju svakog proizvoda koji izrađujemo za najpoznatije svjetske proizvođače automobila. Naša se korporativna kultura temelji na održivosti, poticanju suradnje i prepoznavanju izvrsnosti. Multinacionalna smo kompanija s osam proizvodnih lokacija u pet zemalja, a naše operativne aktivnosti sežu na pet kontinenata, u više od dvadeset zemalja. Surađujemo sa svojim kupcima od rane faze razvoja do finalnog proizvoda. Koristimo suvremene alate i tehnike te primjenjujemo specifična stručna znanja, vještine i iskustvo. Usmjerenost na potrebe kupca, visoka kvaliteta, konkurentnost proizvoda i usluga naše su temeljne vrijednosti.

Više o AD Plastik...

HERMI doo "Razvijati vlastite robne marke sa inovacijama i znanjem koje smo stekli tokom dvadesetogodišnjeg rada."

Želimo postati najpoznatiji ponuđač prenaponske zaštite u državama bivše Jugoslavije. To znači da ne nudimo samo spoljašnju zaštitu sa gromobranskom opremom nego i unutrašnju. U inostranstvu ćemo osnivati nove preduzeća, a u saradnji sa partnerima povećavat ćemo izvoz u istočne, skandinavske države, u nove članice EU, Rusiju..... Proizvodnja i razvoj će biti u Sloveniji, a inženjering i prodaja u inostranstvu. Svake godine više ulažemo u razvoj i osavremenjavanje proizvodnje. Tesno sarađujemo sa kooperantima.

Više o HERMI doo...

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine "Institut u svom sastavu ima tri klinike i dva centra sa oko 750 zaposlenih radnika."

U cilju efikasnijeg i racionalnijeg obavljanja delatnosti, kontrole stručnog rada, u Institutu su formirane sledeće organizacione jedinice:
 • Klinika za dečje bolesti
 • Klinika za dečju hirurgiju
 • Klinika za dečju hablitaciju i rehabilitaciju
 • Centar za dijagnostiku i zajedničke medicinske poslove
 • Centar za nemedicinske poslove

Klinika za dečije bolesti, kao integralni deo Instituta ima 206 kreveta i organizuju se uz pomoć 13 Centara i Odeljenja. Klinika za dečju hirurgiju obezbeđuje širok spektar različitih specijalnosti a sa ciljem hirurškog zbrinjavanja obolelih i povređenih pacijenata. U okviru Klinike imamo 4 operacionel sale, 3 za elektivnu hirurgiju i 1 za urgentne slučajeve.

Više o Institutu...

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Novi Sad "Danas o zdravlju studenata Novosadskog Univerziteta brine 77 zaposlenih radnika u Zavodu."

Osoblje Zavoda je stručno, upoznato sa problemima i zdravstvenom problematikom studenata i spremno da pacijentima izađe u susret u cilju rešavanja svih problema.    -  Prof. dr Veselin Dickov, direktor zavoda

Zaposleni

Danas o zdravlju studenata Novosadskog Univerziteta brine 77 zaposlenih radnika u Zavodu i to:
 • 6 lekara opšte medicine
 • 17 lekara specijalista
 • 3 stomatologa
 • 25 medicinskih/stomatoloških sestara/tehničara- 3 više medicinske sestre
 • 1 organizator zdravstvene nege sa visokom stručnom spremom
 • 2 zdravstvena saradnika sa visokom stručnom spremom
 • 4 laboratorijska tehničara
 • 1 viši laborant
 • 1 rentgen tehničar
 • 12 administrativno-tehničkih radnika

Zdravstvena zaštita studenata

Obuhvata program primarne prevencije i sekundarne prevencije, tj dijagnostieko – terapijski rad. Program preventivne zdravstvene zaštite čini oko 60% delatnosti Zavoda i obuhvata:
 • sistematske preglede studenata prve i treće godine studija
 • zdravstvene preglede pre useljenja u studentske domove
 • savetovališni rad
 • kontrolu vakcinacije i revakcinacije
 • praćenje epidemiološke situacije
 • zdravstveno – vaspitnu delatnost

Zastava Kovačnica A.D. "Kovačnica je jedno od najstarijih preduzeća u Srbiji. Osnovana je 1853. godine pod imenom Topolivnica."

Počeci kovanja datiraju od 1857. godine, kada je u okviru Topolivnica formirano odeljenje za ručno kovanje, koje je u svom sastavu imalo deset kovačkih vatri. Sa mašinskim kovanjem u kalupima počelo se 1928. godine, kada je izgrađena nova Kovačnica sa termičkom obradom i sopstvenom alatnicom.
Na sadašnjoj lokaciji Kovačnica je izgrađena 1958. godine sa opremom koju su sačinjavale prese i čekići za slobodno kovanje.
Svoju današnju tehnolosku fizionomiju je dobila 1970. godine kada je izgrađen jedan od najsavremenijih kovačkih kapaciteta u to vreme.
Rekonstrukcijom, obavljenom 1978. godine, instalirani su kapaciteti od 20.000t otkovaka godisnje. Pokrivene povrsine proizvodnih hala iznose 23.600m ².
Godine 2017. Zastava Oružje AD kupuje Zastava Kovačnicu AD iz stečaja. Zastava Kovačnica postaje deo namenske industrije, posluje kao samostalno pravno lice, obavlja delatnost za potrebe namenske i komercijalne industrije.

Više o kompaniji Zastava Kovačnica A.D.

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, Novi Sad "Zavod obavlja svoju delatnost u okviru četiri organizacione jedinice: Odeljenja za zdravstvenu zaštitu i ocenu radne sposobnosti radnika, Odeljenja za ekologiju radne i životne sredine, Odeljenja laboratorije i Službe za opšte i ekonomsko-finansijske poslove."

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad je preventivna zdravstvena ustanova čija je osnovna delatnost pružanje zdravstvene zaštite radno aktivnom stanovništvu, procena rizika u radnoj okolini i životnoj sredini, toksikološka, hematološka i biohemijska ispitivanja, vođenje registra povreda na radu i profesionalnih oboljenja, edukacija sopstvenih i drugih kadrova i naučno istraživački rad.
Početke svog rada Zavod beleži 1954. godine, kada je formirano Odeljenje za higijenu u okviru Higijenskog zavoda Autonomne pokrajine Vojvodine. Higijenski zavod 1960. godine dobija naziv Institut za zdravstvenu zaštitu Novi Sad. Osam godina kasnije, 1968. Zavod za higijenu prerasta u Zavod za higijenu i medicinu rada.

Svrha postojanja
Zavoda je očuvanje zdravlja radno aktivnog stanovništva i zdrave radne sredine.
Proširivanjem delatnosti u skladu sa zahtevima vremena i principima kontrolisanog razvoja, uz unapređenje zdravstvene, naučne, istraživačke i edukativne delatnosti sa ciljem potpunog zadovoljenja zahteva korisnika.

UKRAS AD "
Industrija i rudnici mermera i granita AD „Ukras“ iz Novog Pazara osnovana je 1953. godine zasnivajuci se na tradiciji obrade kamena i granita na ovim prostorima.
"

Zahvaljujuci pre svega vlastitim resursima, osposobljenom radnom snagom i strucnjacima, AD „UKRAS“  se afirmisao  na trzistu i postao jedno od vodecih preduzeca za proizvodnju, preradu i ugradnju svih vrsta mermera i granita na prostoru bivse Jugoslavije i sire.


Više o UKRAS AD...

Account doo, Novi Sad "Naš cilj je da pružimo maksimalnu podršku klijentu i da, uz potpuno moderan pristup poslovanju, u svakom trenutku budemo u mogućnosti da pružimo kvalitetne informacije potrebne za praćenje i unapredjenje poslovanja."DOO ACCOUNT osnovan je 1992. godine. Osnovne delatnosti su:
 • Računovodstvene usluge
 • Konsalting – usluge savetovanja iz oblasti računovodstva, finansija, poreskog sistema, spoljne trgovine i deviznog poslovanja
 • Organizacija poslovnih procesa i dokumentacije
 • Obuke iz oblasti računovodstva i finansija
 • Usluge vezane za uvodjenje informacionih tehnologija
 • Podrška kod izbora kadra za poslove računovodstva i finansija

Iskustvo u radu sa stranim klijentima u oblasti računovodstva i finansija, kao i rad sa savremenim poslovnim informacionim sistemima (SAP R/3 i NAVISION), omogućili su nam da shvatimo zahteve savremenih poslovnih tokova i da u svom poslovanju uvedemo visoke standarde.
Ono što karakteriše naš tim je visok nivo znanja, koje se kontinurano unapredjuje, profesionalnost i efikasnost.

Direktor: Vera Lončar; diplomirani ekonomista i ovlašćeni računovodja

Više o Account doo...


REMONDIS Medison doo "Naš cilj je smanjenje rizika od oboljevanja profesionalno eksponiranih lica i opšte populacije, a poseban akcenat stavljamo na bezbednost dece."


Kompanija REMONDIS Medison doo je multinacionalna kompanija koja je osnovana 31. jula 2009. godine u Zrenjaninu. Kompanija je usko profilisana za pružanje kompletnih usluga u upravljanju otpadom iz humane i veterinarske medicine.Ujedno posedujemo i proizvodnju potrošnog materijala za sakupljanje medicinskog otpada (kutije za oštre predmete i kese za infektivni otpad) atestirane po najstrožim evropskim strandardima.

Osnovna delatnost kompanije je odgovorno postupanje sa opasnim medicinskim otpadom kroz kompletan servis sakupljanja, transporta i tretmana medicinskog otpada, kao i bezbedno odlaganje tretiranog neopasnog otpada. Kompletan portfolio naših klijenata, sa nama zajedno, daje svoj veliki doprinos cilju očuvanja životne sredine i zdravije budućnosti.


Naša misija

Uvođenje zdravstveno bezbednog i ekološki prihvatljivog načina postupanja sa medicinskim otpadom, kroz inovativni pristup, inovativna rešenja i tehnologije, a u cilju smanjenja rizika po zdravlje ljudi.

Naša vizija

Da očuvamo vodeću poziciju u regionu kroz jedinstveni partnerski odnos, uz konstantno poboljšanje brzine, efikasnosti i kvaliteta usluge.


Više o Remondis...

Strube Serbia "Strube je nezavisna semenska kompanija čija je orijentacija budućnost poljoprivrede."

Selekcijom se bavimo od 1877 godine i kroz pet generacija porodice Strube akcenat je na šećernoj repi, pšenici i suncokretu. Međunarodna mreža kompanija, partnera i zajedničkih projekata je jedna od naših prednosti. Trenutno se više od 256 naših sorti prodaje u preko 35 zemalja. Oslanjamo se na naše oplemenjivanje, a u radu nam je fokus potreba naših kupaca, i naša obaveza da im obezbedimo profitabilnost i bezbednu proizvodnju. Kao semenska kuća, posvećeni smo strateškom razmišljanju i pretvaranju vizija u stvarnost.

Više o Strube Serbia...

Elektronapon d.o.o "Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica, Jovana Mikića 2., bavi se veleprodajom i maloprodajom električnih kablova i elektromaterijala"

Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica, Jovana Mikića 2., bavi se veleprodajom i maloprodajom električnih kablova i elektromaterijala.
Prvenstveno nudimo kvalitetne proizvode domaćih proizvođača kablova, a u ponudi imamo i kablove iz uvoza. Sarađujemo sa fabrikama iz Srbije i Evropske unije. Svi naši proizvodi odgovaraju srpskim standardima, a posedujemo i sertifikate EU. Robu isporučujemo našim kupcima svakodnevno u najkraćem roku u njihovo sedište.

Naš osnovni cenovnik možete pogledati na našem sajtu. Na osnovu ovog cenovnika, u zavisnosti od vrednosti kupovine, stičete određeni rabat koji se određuje za svakog kupca posebno.
Elektronapon d.o.o. raspolaže sa savremenim poslovnim i skladišnim prostorom od 800m2 kao i zalihama električnih kablova, provodnika i elektromaterijala kako bi u najkraćem roku i najkvalitetnije udovoljili zahtevima naših cenjenih kupaca.

Više od Elektronapon doo...


Hellas Centar "Firma je počela sa radom 2001. godine sa sedištem u Kragujevcu."

Delatnosti firme su: uslužno peskarenje, plastificiranje i farbanje metala, proizvodnja aluminujumskih ukrasnih panela, prodaja al profila i limova.
Firma se od oktobra 2010 god. bavi i prodajom i distibucijom:
-aluminijumskih profila i sistema Grčke firme „ETEM“
-pratećeg pribora gradjevinsku stolariju (zaptivke, spojnice i sl.)
-okova „STUBLINA“ i Giesse
-aluminijumskih limova
-PVC stadur-a
-PVC podprozorskih dasaka i aluminijumskih okapnica

Više o Hellas Centar...

Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture "Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture iz Petrovaradina u 2014. godini je proslavio 63 godine plodnog rada i postojanja."


Jedna od najstarijih i najuspešnijih ustanova iz oblasti zaštite kulturnog nasleđa na ovim prostorima. Oformljen odmah posle II svetskog rata sa zadatkom evidentiranja stanja Fruškogorskih manastira, zvanično je osnovan rešenjem Narodne skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine iz januara 1951. godine.

Prvobitno, poslove zaštite obavljalo je svega nekoliko stručnjaka ali se vremenom njihov broj uvećavao usled proširivanja polja interesovanja i razvoja službe ka specijalizovanim delatnostima, da bi se taj broj ustalio na 50 zaposlenih od kojih su 35 stručnjaci.

Zavod je organizaciono podeljen na četiri sektora: upravno-pravni, istraživački, tehnički i konzervatorsko-restauratorski, u čijem sklopu deluju dva arhitektonska i jedan slikarski atelje, duborezačko-pozlatarska radionica i stolarska radionica, te fotolaboratorija. Saradnja između sektora i stručnjaka je intenzivna i uslovljena potrebom uspešnog rešavanja složenih problema zaštite i obnove objekata, lokaliteta i artefakata iz oblasti arheologije, arhitekture i urbanizma, slikarstva, vajarstva, primenjene umetnosti, istorije i etnologije.

Više o Zavodu...

RIGO International "Rigo d.o.o. je privatna kompanija sa 30 godina iskustva u oblasti mašina za tekstilnu, obućarsku, presvlaku, kožnu i automobilsku industriju."

Rigo grupu čine tri kompanije: Rigo Slovenija, Rigo International - Srbija i Rigo Retek - Makedonija. Prisutni smo i na ostalim EU tržištima. Našim kupcima nudimo potpunu podršku prodaje i naknadnu podršku za svaku mašinu u našem prodajnom programu

Više o RIGO group...

Inter Agrar Srb d.o.o. "Firma Inter-Agrar Srb d.o.o. osnovana je 2009. godine u Srbiji, dok njena matična kuća iz Slovenije ima dugogodišnju tradiciju poslovanja u regionu. Osnovna delatnost orijentisana je na zastupanje inostranih proizvođača na tržištu Republike Srbije."

Inter-Agrar je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser renomiranih svetskih brendova iz oblasti poljoprivredne mehanizacije kao što su:  Fendt, Valtra, Amazone, Farmtech, Strautmann, Framest, Fella, Irrifrance i Topcon.

Naš prodajni asortiman zadovoljava potrebe malih, srednjih i velikih poljoprivrednih proizvođača, jer nudimo vrhunske usluge i proizvode. Osim savetovanja na području prodaje, svojim kupcima takođe nudimo i edukaciju, te postprodajnu podršku servisa (direktno na terenu) i originalne rezervne delove.

Mi smo dinamična firma, koja svojim poslovnim partnerima garantuje visokokvalitetne proizvode i profesionalne usluge, te dugoročno poverenje na području međunarodne trgovine.

Poštujući njihove želje, gradimo zadovoljstvo i dugoročno poverenje naših kupaca.Naša motivacija potiče iz slogana: "Vaš partner od poverenja!".

Naša vizija je ostati veran i pouzdan poslovni partner našim kupcima te postati sinonim za najviši kvalitet u Srbiji i regionu.

Više o Inter Agraru...

"ORIS" doo, Sombor "
"ORIS” DOO je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao nezaobilazna referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji.
"

 Kako svako uspešno preduzeće čine pre svega ljudi, „ORIS” DOO sa ponosom ističe svoju posvećenost permanentnom obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. Prisustvujemo i aktivno učestvujemo na seminarima koje organizuju istaknute obrazovne i naučne ustanove poput Vojnomedicinske Akademije, Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, Poljoprivrednih fakulteta u Zemunu i Novom Sadu, Zavoda za biocide u Beogradu. Takođe, vršimo i neprestanu razmenu iskustava sa poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva kako bismo obostrano unapredili poslovanje i kvalitet pruženih usluga.
„ORIS” DOO ostvaruje izuzetno dobru saradnju sa sertifikacionim kućama kao što su QUALITASS, TUF, SGS, LLOYD i JUGOINSPEKT na poštovanju normi HACCP sistema, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 22000:2005, IFS, HALAL i BRC međunarodnih standarda pri pružanju usluga. Ova činjenica uslovila je i odluku brojnih uglednih kompanija da svoje poverenje u delokrugu poslova iz naše delatnosti povere upravo našem preduzeću.
U 2014. godini, na predlog Grada Sombora, preduzeću „ORIS“ DOO Sombor dodeljena je Povelja „Kapetan Miša Anastasijević“ za naj porodični biznis – za poslovnost i izvrsnost.

Više o "Oris" doo

Skipper SZTR "
Porodična proizvodnja je počela sa radom 1997. godine i sa prvim modelima pižama postigla veliki uspeh u Srbiji!
"

Kvalitetni materijali, originalni dezeni i moderni krojevi si ono u šta mi verujemo!
Odeća za kuću na prvom mestu treba da bude udobna. Zato se mi trudimo da ona bude upravo takva - Savršena!

Više o Skipper SZTR

Tuplex SRB doo "
Pravi uspeh zahteva hrabrost i jaku veru u uspeh. 90tih godina kada smo počeli sa radom Poljska je bila u velikim ekonomskim i političkim transformacijama. Investiranje u plastiku je bilo veoma malo i ne uobičajeno i izgledalo je kao veliki rizik. Ohrabreni rečima jednog lika iz filma "The Graduate", prema kome je plastika budućnost odlučili smo da preuzmemo rizik.
"

Verujemo da ne treba ograničavati snove, pa smo od početka verovali da će naša kompanija postati svetska i jedna od vodećih u industriji. Danas gradimo evropsku organizaciju i naš cilj je da budemo vodeća kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi.

Naše prednosti
 • Utvrđena vodeća pozicija u industriji
 • Najveća paleta proizvoda za reklamnu i grđevinsku industriju
 • Stručni tehnički saveti – stručni kadrovi
 • Dostupnost proizvoda na lageru
 • Direktna dostava
 • Specijalni paneli, folije i cerade po narudžbini
 • Kreditna politika napravljena prema potrebama kupaca
 • Konkurentne cene
 
Nagrade i priznanja
 • Orlovi u Poljskom Građevinarstvu - 2008, 2009 i 2010
 • Prva nagrada u kategoriji Distribucija Građevinskog Materijala
 • Evropska medalja 2008 i 2009 za svoje brendove TU-PRINT, TU-FLEX, TU-BOND i TU-FOL

Više o Tuplex SRB doo


Winner Bike, Subotica "Veleprodaja biciklističke opreme.
"

Adresa:

Arsenija Čarnojevića 56/a, Subotica
Telefon:024/554-627; 065/500-33-65
email:winnerbikemp@gmail.com

Više o Winner Bike

Dragon Maritime SEE d.o.o. deo COSCO SHIPPING GROUP "
COSCO SHIPPING Lines Co., Ltd (hereinafter referred to as COSCO SHIPPING Lines), headquartered in Shanghai, is an enterprise specially engaged in international and domestic container shipping and related services. Its predecessor is the former COSCO Container Lines Co., Ltd established on Nov. 11, 1997
"

Business scope of the company covers international and domestic container shipping, slot booking, ship leasing, ship trading, supplies of ship materials, spare parts, foods and fuels, shipping-related businesses and shore-based industry, domestic coastal cargo shipping and ship agency, communications service, seamen labor dispatch, warehousing and multi-modal transportation, shipping business from opening ports in mainland China to Hong Kong and Macao, common ships and container feeder lines shipping in coastal areas, middle and lower reaches of Yangtze River and Pearl River Delta Region, cargo and technology import & export business, e-commerce (excluding value-added telecom and financial businesses), business consultation (except brokerage). [Any projects that need to be approved by law can only be carried out after getting approval by relevant authorities.]
In accordance with the overall arrangements of reform and restructuring made by China COSCO Shipping Corporation Limited (hereinafter referred to as COSCO SHIPPING), COSCO Container Lines and China Shipping Container Lines Co. Ltd. entered into a series of container ship and container leasing agreements on March 1, 2016, and implemented business restructuring officially. COSCO Container Lines is renamed into “COSCO SHIPPING Lines Co., Ltd” on Nov.18,2016. According to the investment management system, COSCO SHIPPING Lines is a fully-owned subsidiary of COSCO SHIPPING Holding Co.,Ltd, and is indirectly held by COSCO SHIPPING.

Više o COSCO SHIPPING GROUP

Mlekara Kačarević, Mionica "Dobrodošli u Mlekaru Kačarević, porodicu mlečnih proizvoda, sira i kajmaka pravljenih po tradicionalnoj recepturi koju naši preci koriste od davnina na ovim prostorima. Napravljeni od svežeg mleka sakupljanog iz sela planinskog kraja, a u kojima nema nikakvih dodataka, prirodni i zdravi, karateristike su naših proizvoda."

Želja nam je da i dalje pravimo sir sa ukosom prepoznatljivog domaćeg belog sira i kajmak sa trpeza naših seoskih domaćinstava, uvek verni tradiciji, sa ukusom prirode i kraja iz koga potičemo, a koji danas sa ponosom predstavljajamo kao proizvodni asortiman.

Više o Mlekara Kačarević

Watchout Security doo "Watchout Security doo osnovan je 2008. godine u Kragujevcu sa fokusom na pružanje usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja pravnim i fizičkim licima."

 Sofisticiranost tehnoloških rešenja koja u radu koristimo, kontinuirana edukacija i razvoj kadrova, praćenje inovacija i prilagođavanje tehničko-tehnološkom progresu i poslovanje u skladu sa dobrom poslovnom praksom u Republici Srbiji učinili su da Watchout Security postane lider u oblasti fizičko-tehničkog obezbeđenja u zemlji i regionu.

Pratimo globlane trendove u oblasti obezbeđenja i njihovom primenom čuvamo naše zgrade, kuće, apoteke, škole - našu Srbiju!

Više o Watchout Security doo


Tehnogama d.o.o. "Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. U Šimanovciu i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja."

Sedište Tehnogame je u Šimanovciskoj opštini Rakovica, u ul. Oslobođenja 39a, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Šimanovcia. Sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje I u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bul. 13. Jula bb

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Više o Tehnogama d.o.o.


Popadić Komerc doo "Kompanija je osnovana 1999. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću u privatnom vlasništvu."

Popadić Komerc je preduzeće koje tradicionalno prodaje zrnaste proizvode i sirovine koje se svakodnevno upotrebljavaju u prehrambenoj industriji.

Od prvenstveno trgovinske kompanije, vremenom postaje velika uvoznička kompanija, što se prvenstveno odnosi na artikle naznačene na početku ovog sajta. U prethodnom periodu ostvaren je uvoz od oko 1.000 tona pasulja i 3000 tona pirinča, što je svrstava među najveće uvoznike na ovom području, a samim tim je ostvarena i najbolja cena, što nailazi i na veliki odjek kod kupaca.U svom sastavu poseduje i pak centar u kome se rinfuzna roba prerađuje za komercijalne potrebe.

Više o Popadić Komerc doo


Đurić company d.o.o. "Đurić company d.o.o. osnovana je 2002.godine kao maloprodaja laminatnih podova sa pratećom opremom."

Vremenom sve više prepoznajući želje kupaca i tržišnu potražnju ovakve vrste podova u Srbiji, kompanija se orijentiše  prvenstveno na uvoz i distribuciju laminata. Pored laminata uvozi i razne podloge za plivajuće podove, PVC lajsne za podove, PVC zide i fasadne obloge itd. 

U maloprodajnim objektima proširuje ponudu robe na tepihe, otirače, troslojni parket, boje i lakove, fasadnu izolaciju, gips program itd.

Iskušenja pred koja nas stavljaju trenutni zahtevi tržišta zajedno sa svim svojim različitostima još više su nas učvrstila u uverenju da je samo kvalitet ono što treba da ponudimo našim kupcima.

U proteklih šesnaest godina poslovanja izgradili smo dobre poslovne odnose sa našim dobavljačima u Poljskoj, Francuskoj, Rumuniji i Bugarskoj, tako da Vam možemo ponuditi najbolje od asortimana njihovih proizvođača i to pod najpovoljnijim uslovima.

Nadamo se da će svako od Vas imati priliku da, uz našu pomoć, za svoj dom ili poslovni prostor pronađe ono što zaista želi.

Više o Đurić company d.o.o.