Donosite prave odluke

Direktor i rukovodioci sektora brzo dobijaju pouzdane informacije na osnovu kojih mogu donositi sigurne odluke, obezbediti i upravljati odnosima sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima.
više »

Poboljšajte procese

U praksi se često događa da rukovodstvo, na početku korišćenja ERP informacionog sistema  iCenter, uvidi velike uštede u vremenu u radnim procesima i zaposlenima omogućuju da konačno obavljaju one zadatke koji preduzeću donose više koristi.
više »

Steknite prednost

91% korisnika informacionog sistema  iCenter zna, da imaju konkurentnu prednost jer koriste informacioni sistem iCenter (Anketa TNS Global, 2011). Inteligentni sistemi u informacionom sistemu iCenter vam omogućavaju da brže reagujete na promene na tržištu.
više »

Usklađenost sa zakonom

Korišćenjem informacionog sistema iCenter dobijate garancije, da ćete sa čestim zakonodavnim promenama uvek biti 100% usklađeni.
više »

Pouzdana podrška

U preduzeću SAOP je za podršku korisnicima svaki dan zaduženo preko 40 stručnjaka, korisnici isto tako redovno primaju i pisana uputstva za rad. Većina od 7 oblika pomoći je već uključeno u cenu održavanja.
više »

Pratite kupce i dobavljače

Informacioni sistem iCenter vam pomaže pri planiranju zaliha tako da ćete uvek imati prave količine robe u skladištu. Javi vam koji su vam najbolji kupci i najpovoljniji dobavljači.
više »