Strateška saradnja sa portralom Poljoprivreda.info

Portal Poljoprivreda.info i kompanija SAOP potpisali su ugovor o strateškoj saradnji sa ciljem promocije njihovih poslovno-knjigovodstvenih rešenja za različite industrije, od mikro do multinacionalnih firmi iCenter – ERP informacioni sistem koji pokriva poslovanje od malih do velikih preduzeća, javni sektor i specifično rešenje za granu poljoprivrede kao i Minimax – Online program za mikro, mala preduzeća i knjigovodstvene agencije

Tim povodom izvršni direktor kompanije SAOP, Goran Bjelica, između ostalog je rekao:

„Kompanija Saop je kao lider u programskim rešenjima u regionu sa preko 30 godina iskustva sažetih u svoja dva programska rešenja za privredu, prepoznala da je neophodno adekvatno i stalno informisanje i edukacija tržišta po pitanju novih tehnologija, digitalizacije i optimizacije u poslovanju. Sa tom idejom ušli smo u dugoročno partnerstvo sa najstarijim portalom iz oblasti poljoprivrede da bi zajedničkim snagama i sinergijom ideja i znanja pomogli osavremenjivanju i efikasnijem poslovanju u poljoprivredi."

Glavni urednik portala Poljoprivreda.info, Đorđe Simović, rekao je da će ovo partnerstvo biti na korist poljoprivrenika, posetilaca portala:

„Rešenja kompanije SAOP su me odmah „kupila“. Naročito iCenter – ERP informacioni sistem koji u potpunosti zaslužuje epitet lidera među otkupljivačima poljoprivrenih proizvoda u utakmici „od vage do završnog računa“. Decenijama znalci naglašavaju da „ni jedan alat nije skup ako donosi profit“. U SAOP-u su to i dokazali“.