Za medije | Karijera Slovenščina  |  Hrvatski  |  English    

miniMAX oduševio E-Srbiju

miniMAX oduševio E-Srbiju
Privrednici u Novom Sadu upoznali dobra iskustva e-poslovanja za mala preduzeća firme SAOP.

Preduzeće SAOP je na konferenciji E-Srbija, koju je organizovala agencija za strateški razvoj Epicentar, predstavilo Internet poslovni program za mala preduzeća miniMAX, koji omogućava izvršavanje naprednih usluga e-računovodstva. E-Srbija, događaj koji je posetilo više od 70 predstavnika različitih preduzeća, pratio je smernice uvođenja e-poslovanja u Srbiji. 17 ponuđača savremenih poslovnih rešenja ponudilo je niz dobrih praksi za lakše i uspešnije poslovanje preko Interneta i informatičku podršku, kojima mogu da ojačaju svoju konkurentnost, povećaju prodaju i smanje troškove.

„Učešće na konferenciji E-Srbija za nas je prvenstveno značilo prvi korak u prodaji naših rešenja, prvi kontakt sa širom javnošću i privrednicima na novom tržištu, a istovremeno je to bila i mogućnost da se uporedimo sa konkurencijom. SAOP-ova rešenja su se potvrdila kao izvanredno napredna i konkurentna, što je sigurno dobar podsticaj pre početka prodaje miniMAX-a u Srbiji, koji već nestrpljivo očekujemo,“ rekla je Sonja Šinigoj, direktorka u SAOP-u.

Kao vodeće regionalno rešenje za e-računovodstvo, Internet poslovni program miniMAX je privukao velik interes učesnika. SAOP-ovi stručnjaci su na konferenciji predstavili rad programa miniMAX, koji u Srbiji probno koristi već 10 većih računovodstvenih servisa. Na predavanju pod naslovom „e-knjigovodstvo“ predstavljene su i poslovne prednosti koje donosi e-poslovanje pomoću programa miniMAX i njihova dodata vrednost.

„SAOP u Srbiji ima svoju poslovnicu, a postavlja se i osnovna partnerska mreža. Pomoću njih ćemo svojim kupcima na osnovu bogatih iskustava obezbediti savetovanje i podršku na najvišem nivou tokom prelaska na elektronsko poslovanje,“ dodala je Sonja Šinigoj.

SAOP u Srbiji završava pripreme za službeni početak prodaje Internet poslovnog programa miniMAX, koja bi, prema predviđanjima, trebala da krene početkom drugog kvartala ove godine.