Snimci besplatnih seminara

Vitamin C za Vaš posao!


Kao vlasnik preduzeća, verovatno ste imali dane  u kojima niste znali odakle da počnete. Morate da pratite stanje zaliha, da pratite dugovanja i potraživanja kupaca i dobavljača...

Ali takođe morate i da se bavite:

 - marketingom,
 - zatim da razgovarate sa svojim klijentima,
 - uostalom da se bavite se onim zbog čega ste zapravo i pokrenuli vaš biznis.
 
„Nikada nećete imati vremena za sve. Ako želite vreme, morate sami da ga napravite“
Charles Buxton

Pogledajte kako minimax veliki deo posla radi za Vas!




Da nam živi, živi rad!



Više od 250 knjigovođa u Srbiji nam je na pitanje "Koji segment knjigovodstva Vam najčešće pravi probleme u sporom praćenju zakona i implementaciji u knjigovodstvenom programu" je dalo odgovor da je to program za plate. 

Kako izgleda najjednostavniji Obračun zarada i druga lična primanja programa miniMAX pogledajte na snimku besplatnog internet seminara.




Zašto je najjednostavniji?



Zašto je Minimax program najjednostavniji? Ne, ne pitamo Vas, nudimo Vam objašnjenje... 

Na besplatnoj internet prezentaciji ćete dobiti kompletan uvid u program, funkcionalnosti i koristi za vaše poslovanje i računovodstvenu agenciju.




Treba da platim akontaciju poreza na dobit. Šta je sad to?



Za svakog preduzetnika ili vlasnika malog preduzeća, koji se nije ranije bavio knjigovodstvom, je uvek aktuelno pitanje -  „Zašto unapred da plaćam porez na dobit?“

Zbog toga smo pripremili kratak BESPLATAN internet seminar na kojem smo pojasnili šta je to akontacija poreza na dobit, zašto, kome i kako je plaćamo i na osnovu čega je izračunavamo...




15 razloga zbog kojih su knjigovođe izabrale miniMAX



Knjigovodstvene agencije koje su već u svoj rad uvele online knjigovodstvenih program miniMAX smo pitali "Zašto baš miniMAX"?

Neki od njih su se vodili boljom i direktnom vezom sa klijentima, neki prednostima toga što su bez investicija nabavili odličan alat a ove i ostale odgovore pogledajte na snimku intervjua sa našim knjigovođama.




Priprema, obrada i predaja na APR završnog računa za 2016



Kako najlakše pripremiti završni račun (prikaz kroz knjigovodstveni program miniMAX)? Šta je novo u aplikaciji APR-a koja je objavljena 31.januara? Šta je nova Nexu aplikacija, da li sve radi na XP operativnom sistemu, kako pratiti instrukcije za plaćanje…

Saznajte na besplatnom internet seminaru.




Obračun plata u omladinskim zadrugama


    

Sve više preduzeća i kompanija pokušavajući da smanji troškove stalno zaposlenih se odlučuje za angažman radnika preko studentskih i omladinskih zadruga. Osiguranici koji rade na ovim poslovima smatraju se osiguranicima zaposlenima, dok se omladinska zadruga smatra poslodavcem. 

A kako izgleda obračun plate za omladinske zadruge i fakturisanje usluge naručiocu posla?  

Elektronski dokumenti u knjigovodstvu


    

Poslovno okruženje u Srbiji sve više poprima osobine elektronskog poslovanja i za očekivati je da će se taj trend nastaviti i u budućnosti. Sa sve većim prisustvom elektornskog poslovanja dolaze i brojne dileme, pitanja i iskustva.

Na ovom snimku smo u saradnji sa našim prijateljem Aleksandrom Segedijem iz "TIM 011" pokušali da ponudimo određena rešenja za situacije koje nam donose novi trendovi u poslovanju.


Pogledaj snimak >

Kako da ostvarite i NE IZGUBITE pravo na subvencije?


    
Preduzeća u Srbiji sve više nastoje da zapošljavanjem radnika na koje će imati pravo na subvencije države, uštede i iskoriste priliku da ih zaposleni radnik košta manje.  

Koje sve vrste subvencija postoje, šta je potrebno za ostvarivanje prava, kako ispravno prijaviti te zaposlene u CROSO, zašto su neki poslodavci izgubili pravo na subvencije… samo su neka od pitanja koja smo obradili na besplatnom internet seminaru.

Pogledaj snimak >

Ima li izlaza iz začaranog kruga dugovanja?


 
    
Nisu svi dužnici isti – neki imaju samo trenutne poteškoće u likvidnosti, drugi su možda greškom preskočili neki račun a treći koriste to što nedovoljno obraćamo pažnju na  naplatu potraživanja koja kasne.  

Kako se uspešno nositi s neplatišama? Pogledajte na besplatnom internet seminaru...

Pogledaj snimak >

Ne poslujte na slepo!

       Na besplatnoj internet prezentaciji su prikazani izveštaji koji omogućavaju preduzetnicima, vlasnicima privrednih društava i menadžerima da imaju kompletan uvid u poslovanje svoje firme, sektora ili preduzeća...

Kako da preduzetnici vode svoj business u pravom smeru, poznavajući osnove vođenja poslovanja?

Pogledaj snimak >

Prosto da prostije ne može biti

    U prostom se vode samo dve poslovne knjige, uz određenu prateću dokumentaciju, dok je dvojno znatno komplikovanije. Na snimku pogledajte kako evidencija prostog knjigovodstva može biti još jednostavnija, vođenjem evidencije kroz knjigovodstveni program miniMAX

Pogledaj snimak >

Sve od fiskalnog do završnog računa

       Kako najlakše povezati sve od fiskalnog do završnog računa!?!? Na besplatnom internet seminaru pogledajte kako je ovaj problem prevaziđen, i kako direktno povezivanje prodavnice i knjigovođe za rezultat daje smanjenje fizičkog rada na obe strane, uvek ažurne podatke i izveštaje u pravo vreme.a.

Pogledaj snimak >

Gde je moja dnevnica za službeni put?

     Često putujete na službena putovanja, seminare, kongrese, obilazite gradilišta ili idete na sastanke sa poslovnim partnerima ali obično ne znate da li imate pravo na troškove službenog putovanja. 

Pogledaj snimak >

Gde baš sad da mi traži taj izveštaj?

       Koliko često se u poslovanju knjigovodstvene agencije dešava da klijent traži neki izveštaj baš onda kada ste u nekom komplikovanom PDV obračunu, u redu za zdravstvene knjižice ili čak negde na produženom vikend odmoru?

Pogledaj snimak >

Kako da sami upravljate svojim troškovima?

       Nastojeći da uštede, sve više malih preduzeća se interesuje kako jednostavno da sami prate troškove i vode evidencije svojih računa.

Pogledaj snimak >

Kako knjigovodstvene agencije da zadrže klijente?

       Šta danas odlikuje dobru knjigovodstvenu agenciju i sa kog stanovišta? Kako agencija da zadrži postojeće klijente i optimizacijom procesa ostavi sebi prostora da pridobije nove klijente?

Pogledaj snimak >

Obračun zarada po meri korisnika

       S obzirom na učestale zakonodavne promene, obračun zarada se vrlo lako može pretvoriti u pravu noćnu moru za osobu koja vrši obračun. Program miniMAX svojim korisnicima pruža mogućnost permanentnog uživanja u svakom obračunu zarada...

Pogledaj snimak >

Elektronska predaja M-4 prijava

       Poslodavci i preduzetnici od 15. marta mogu elektronski da predaju M4 obrazac za 2015.godinu, koji sadrži podatke o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini. Zahtev i slanje M4 prijava radi se putem site-a www.pio.rs a preko servisa e-M4. Pri predaji, obrasci moraju biti u PDF formatu i potpisani elektronskim potpisom do strane ovlašćenog lica.

Pogledaj snimak >

Izrada završnog računa

       Završni račun u samo nekoliko koraka? Moguće je. Na snimku internet seminara pogledajte kako najlakše zatvoriti poslovne knjige za prethodnu godinu i pristupiti izradi završnog računa.

Pogledaj snimak >

Naši problemi, naša stvar!

     Posle svih novosti, seminara i obuka, na ovom skupu smo aktivnom diskusijom prošli kroz iskustva i probleme koje smo imali u sprovođenju promena u 2015. godini i pokušali da dođemo do predloga  rešenja kroz praksu. 

Pogledaj snimak >