Iskustva korisnikaPretražite lako po celoj Srbiji knjigovodstvene agencije koje koriste miniMAX.
Obeležene su znakom:

Pretraga agencija


Sanja Parezanović, Knjigovodstvena agencija Interact biz doo, Beograd
Neke poslove miniMAX radi „sam od sebe“.
Sanja Parezanović, Knjigovodstvena agencija Interact biz doo, Beograd više
„Vreme je novac“ a naš miniMAX program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragoceniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca.

Za razliku od našeg prethodnog programa za knjigovodstvo, sa miniMAX-om sve ide lakše i brže. Razlog tome „krije“ se u „korenu“ tj. u arhitekturi samog softvera koji je, pre svega, logičan i intuitivan (lak za snalaženje i korišćenje). Naročita prednost mu je stepen njegove automatizovanosti. Ne sećam se da sam i jednu operaciju morala da radim dva puta što je sa prethodnim programom za knjigovodstvo koji smo koristili bio čest slučaj. Gotovo su fascinantne činjenice da neke poslove radi „sam od sebe“. Iako nije perpetuum mobile, nešto je što nisam verovala da postoji.

Neke poslove miniMAX radi „sam od sebe“.
Sanja Parezanović
Knjigovodstvena agencija Interact biz doo Beograd
Tel. 011/344-6212     
office@s-knjigovodstvo.com
www.s-knjigovodstvo.comAleksander Segedi, Smart Financial Solutions
Uz miniMAX jeftinije knjigovodstvo...
Aleksander Segedi, Smart Financial Solutions više
Uvodeći miniMAX u poslovanje svoje knjigovodstvene agencije smanjili smo obim papirologije kao i vreme potrebno za obradu iste. Takođe, jedni smo od prvih koji su uveli elektronsko potpisivanje dokumenata, tako da, sa našim sistemom, možete potpisati dokument kroz nekoliko minuta, bez dolaska i nepotrebnog utroška vremena.
 
miniMAX je program koji ne zahteva nikakvu instalaciju a radi čak i na tablet uređajima što našim klijentima omogućava da gde god se nalazili sa sobom imaju ažuran izveštaj i pregled svog poslovanja.
 
Zato što na taj način štedimo vreme i napore i nas i naših klijenata, za sve klijente koji se uključe u korišćenje miniMAX-a SFS doo je za knjigovodstvene usluge pripremio poseban popust.
 
Kvalitetnija usluga za manje novca.

Uz miniMAX jeftinije knjigovodstvo

Aleksander Segedi

Smart Financial Solutions
Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165a
011/311-2560
direktor@sfs.co.rs
Silvija Seke Tot, Agencija EFI, Zrenjanin
 Uz miniMAX je bilo mnogo lakše otvoriti agenciju!
Silvija Seke Tot, Agencija EFI, Zrenjanin više
 „Posle višegodišnjeg rada u knjigovodstvu odlučila sam se na korak da osnujem svoju knjigovodstvenu agenciju. Nisam unapred mogla puno toga da planiram i svaka investicija bila je dodatno veliki rizik. Uz miniMAX sam rešila problem dobrog knjigovodstvenog programa a osim što nisam imala nikakvu početnu investiciju, dobila sam i popust za početnike što mi je mnogo pomoglo u samom početku rada knjigovodstvene agencije.
 
Puno automatskih knjiženja koje program sadrži nam je omogućilo da u početku sa manje radne snage obavljamo mnogo više posla. To nam je dalo prostora da pridobijemoi  nove klijente. Sada smo u prilici da čak i njima omogućujemo da prate svoje poslovanje od bilo kuda, bez veliki investicija i da nas tako „uvek imaju pri ruci“ i željene izveštaje dobiju bukvalno na klik.
 
Stvari za koje znam da su nam u knjigovodstvu uvek predstavljale dodatne probleme (kao što je PPP prijava, na primer) sam prvi put ove godine potpuno automatski imala već spremno u programu.
 
Nedavno smo proslavili prvu godinu poslovanja agencije a nismo, kao većina malih firmi u Srbiji propali u tom kritičnom periodu. Naprotiv, sad imamo i definisan plan za dalje: sa miniMAX-om rastemo!“

Silvija Seke Tot
Agencija EFI, Zrenjanin
Tel. 023/511-103
agencija.efi@gmail.com Ivana Scasni, I3 consulting & finance, Šid
Uz pomoć miniMAX-a poslove knjigovodstva obavljam i sa zimovanja.
Ivana Scasni, I3 consulting & finance, Šid više
Prvi put sam ove godine mogla gotovo u sred PDV-a da odem na zimovanje. Sa prelaskom na objedinjenu naplatu Poreske uprave svoju agenciju sam potpuno orijentisala i na interenet knjigovodstvo uz pomoć programa miniMAX.

Sad više ne čekam u redovima da predam obrasce i ne zatrpavam se bespotrebnim papirima.
Kroz miniMAX komunikacija i razmena podataka sa klijentima, bankom i Poreskom upravom je toliko olakšana i ubrzana da svoje radno vreme koristim za operativniji rad i pružanje usluga konsultacija.

Moja agencija je prva u Šidu koja je krenula sa uslugama internet knjigovodstva a danas vidim da taj trend polako uvode i ostale kolege.


Uz pomoć miniMAX-a poslove knjigovodstva obavljam i sa zimovanja. 

Ivana Scasni

I3 consulting & finance
Karđorđeva 21, Šid
Tel. 022/715-353
ivana.scasni@gmail.com
Sonja Mavrenski, Knjigovodstvo PAN, Zrenjanin
Sada svojim klijentima mogu da ponudim takvu uslugu kao da im je knjigovođa 24h dnevno u firmi...
Sonja Mavrenski, Knjigovodstvo PAN, Zrenjanin više

U prelasku na savremeniji način poslovanja i vođenja agencijskog knjigovodstva, u odabiru novog programa sam se vodila preporukama Privredne Komore i iskustvima drugih korisnika. I nisam pogrešila.

U radu sa SAOP-om prvi put sam se srela sa besplatnim internet seminarima, besplatnom podrškom u radu i principima poslovanja koji se znatno razlikuju od ustaljenih.

Bez bilo kakvih prikrivenih troškova i bez početnih ulaganja, dobila sam savremen program i kvalitetnu podršku
a moja agencija je u periodu prelaska na online rad sa Poreskom upravom i sama prešla na online vođenje knjigovodstva.Sada svojim klijentima mogu da ponudim takvu uslugu kao da im je knjigovođa 24h dnevno u firmi.  

Sonja Mavrenski
Knjigovodstvo PAN
Zrenjanin
Tel. 023/511-546
sonja.mavrenski@gmail.com
www.panknjigovodstvo.rs
Vesna Petrović, knjgovodstvena agencija Status Pro, Niš
Naši klijenti imaju mogućnost samostalnog rada u programu do nivoa koji njima odgovara...
Vesna Petrović, knjgovodstvena agencija Status Pro, Niš više
Pored toga što je jednostavan za korišćenje, sveobuhvatan i sa zavidnom bazom ažurnih podataka nadležnih institucija koja nam olakšava rad, pogotovo kod obračuna plata i naknada, izrade poreskih prijava, e-bankinga, program miniMAX pružio nam je dodatnu pogodnost koja se ogleda u interaktivnoj vezi između agencije i klijenata.

Naši klijenti imaju mogućnost samostalnog rada u programu do nivoa koji njima odgovara, uvid u poslovanje u svakom trenutku, jednostavan pristup dokumentima bez listanja registratora, sve to bez potrebe da dolaze u agenciju, uz jednostavnu komunikaciju i slanje dokumentacije putem e-mail-a.

Nismo ograničeni ni prostorom ni vremenom, naša kancelarija može biti na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

Vesna Petrović, knjgovodstvena agencija Status Pro, Niš


Radio Televizija Delta, Novi Sad
Tražili smo rešenje koje će nam pomoći da bez investicija i velikih ulaganja u kratko vreme podignemo nivo...
Radio Televizija Delta, Novi Sad više
Optimizujući procese u svim segmentima rada naše kompanije u nekom trenutku su i administrativni i knjigovodstveni poslovi došli na red. Tražili smo rešenje koje će nam pomoći da bez investicija i velikih ulaganja u kratko vreme podignemo nivo nadzora nad sopstvenim poslovanjem.
 
Program miniMAX je zadovoljio sve naše zahteve, uz njega smo optimizovali knjigovodstvo i obradu podataka, tako da su nam izveštaji uvek i lako dostupni.
Jasmina Pavlović Agencija Lider XXI, Beograd
Bez velikih investicija u skupe programe i zahtevne računare, uz pomoć miniMAX-a naši klijenti imaju kvalitetnu i ažurnu uslugu knjigovodstva i potpun nadzor nad svojim poslovanjem, gde god se nalazili.
Jasmina Pavlović Agencija Lider XXI, Beograd više
Korišćenje programa miniMAX je mojoj agenciji i meni omogućilo da po povoljnim cenama ponudimo svoju stručnu uslugu bilo kom preduzeću u Srbiji. Ovakav način vođenja knjiga smanjuje troškove i agenciji i klijentima. Podacima se jednostavno pristupa sa bilo kog mesta, 24 sata dnevno. Jednostavan je za upotrebu tako da za obuku nisu potrebne posebne veštine i vrlo brzo se savladava.
 Za naše klijente, korišćenje miniMAX-a znači da imaju stalan uvid u rad računovodstva i sopstveno poslovanje kroz ažurne podatke, što ih vodi donošenju pravih poslovnih odluka. Smanjili su obim i troškove papirologije kao i neke druge troškove. Mnoge analize dobijaju sami, bez računovođe.
Bez velikih investicija u skupe programe i zahtevne računare, uz pomoć miniMAX-a naši klijenti imaju kvalitetnu i ažurnu uslugu knjigovodstva i potpun nadzor nad svojim poslovanjem, gde god se nalazili.  

Jasmina Pavlović
Agencija Lider XXI, Beograd
Mob. +00 381 63 8 037 069
Tel. +00 381 11 23 63 216
office@lider21.co.rs
www.lider21.co.rsBiljana Marković, Agencija Bimark, Čačak
Uz miniMAX moja agencija raste!
Biljana Marković, Agencija Bimark, Čačak više
Pre miniMAX-a koristila sam knjigovodstveni program kuće za koju sam smatrala da je ozbiljna u praćenju zakonodavstva i pristupu korisnicima. Međutim, koliko god zadovoljna ovim prvim, druga stavka je apsolutno izostala. Podrška u radu, koja je verovatno i najvažniji faktor u ovom poslu nije mi bila dostupna u ono vreme i na način kako sam očekivala. Prelaskom na rad u miniMAX-u, savremen način pružanja korisničke podrške SAOP-a omogućio mi je da lako prebrodim probleme oko prelaska na novi program. Takođe je podrška u radu sa programom mnogo brža i jednostavna tako da sve što može da napravi eventualni zastoj u radu rešava se brzo i lako.   Danas slobodno mogu da kažem da sam više nego zadovoljna upotrebom miniMAX-a u svojoj knjigovodstvenoj agenciji i zahvalna na tome što sam uz pomoć ovog programa uspela da pridobijem nove klijente ali i nove saradnike.  

Uz miniMAX moja agencija raste!  
Biljana Marković
Agencija Bimark
Knićaninova 12, Čačak
Tel. 032/357-107
agencijao.k@open.telekom.rsJasminka Tankosić, AKTIVA knjigovodstvena agencija, Bačka Palanka
Sa e-poslovanjem se postiže veća efikasnost u knjigovodstvu
Jasminka Tankosić, AKTIVA knjigovodstvena agencija, Bačka Palanka više
Kada sam saznala da se spremaju promene u komunikaciji sa Poreskom upravom i s obzirom na sve veći trend prelaska na e-poslovanje, shvatila sam da je došlo vreme da uvedemo novine u rad naše agencije. Sa miniMAX-om smo upravo dobili to što nam je bilo potrebno.  
Trend straha od novina se pokazao opet kao nepotreban jer uz bezrezervnu podršku iz SAOP-a, prošli smo kroz novine lako i pojednostavili rad agencije u celosti.  
Definitivno smatram da je prelazak na e-poslovanje, a u ovom slučaju bez velikog ulaganja, neophodno za efikasno ispunjavanje svih zadataka koji se postavljaju pred nas kao knjigovodstvenu agenciju.

Sa e-poslovanjem se postiže veća efikasnost u knjigovodstvu.  
Jasminka Tankosić
AKTIVA knjigovodstvena agencija
Bačka Palanka
Tel. 021/753-958
aktivabp@gmail.comMagdolna Mađar, SR „CONTO“, Bačko Petrovo Selo
Program miniMAX ruši ograničenja u poslovanju
Magdolna Mađar, SR „CONTO“, Bačko Petrovo Selo više
U poslovanju knjigovodstvene agencije je do sada bilo značajno da se nalazi blizu svojih komitenata i ljudi koji održavaju program na  kojem agencija radi. Time se agencije kao što je moja stavljaju u drugi plan i imaju ograničene mogućnosti za povećanje broja komitenata i efikasnosti u radu.  
Sa programom miniMAX se ruše ta ograničenja. Uz pomoć miniMAX-a mogu da računam na potencijalne komitente iz drugih mesta u okruženju, a sve u programu mi se ažurira i rešava on-line, bez dodatnih troškova u novcu i vremenu.    


Program miniMAX ruši ograničenja u poslovanju. 
Magdolna Mađar
SR „CONTO“
Bačko Petrovo Selo
Tel. 062/862-91-04
contobps@gmail.comVidak Milović, LANA Knjigovodstvena agencija, Novi Sad
Obračun plata u miniMAX-u, skraćuje u mnogome utrošak vremena.
Vidak Milović, LANA Knjigovodstvena agencija, Novi Sad više
Kraj prošle i početak ove godine obeležile su novine u obračunu plata i komunikaciji sa Poreskom upravom. Toliko je bilo priče o tome da su svi bili u strahu kako će to prebroditi.
Na preporuku dolazimo do miniMAX programa i odjednom imamo obračun plata u tri koraka, sve potrebne obrasce i jednostavnu predaju poreske prijave elektronski. Naravno da sve takve operacije treba da se svedu na minimalan utrošak vremena radi većeg posvećivanja operacijama u knjigovodstvenom i računovodstvenom poslu koje će komitentima na vreme pružiti sve potrebne i ažurne informacije koje će im olakšati poslovanje.  

Obračun plata u miniMAX-u, skraćuje u mnogome utrošak vremena.  
Vidak Milović
LANA Knjigovodstvena agencija
Novi Sad
Tel. 021/2320-620
lana_agencija@eunet.rsIvana Stanković, Benefit Sistem, Niš
miniMAX mi je olakšao rad i osavremenio agenciju
Ivana Stanković, Benefit Sistem, Niš više
Vlasnik sam agencije za knjigovodstvo Benefit sistem iz Nisa. Od novembra meseca koristim vas program za knjigovodstvo miniMAX i zadovoljna sam programom. A posebno pristupom i profesionalnošću kompletne ekipe koja radi u SAOP doo.
Program miniMAX mi je mi je olakšao rad i osavremenio moju agenciju.
Sve pohvale za vas.

Ivana Stanković
Benefit Sistem doo
Niš, Vladimira Ćorovića 3
ivaivanast@gmail.com
061/1771562

Božidar Zagorac, Agencija za knjigovodstvene usluge
miniMAX ima dva osnovna razloga zbog čega bih ga svim klijentima kao i knjigovođama preporučio
Božidar Zagorac, Agencija za knjigovodstvene usluge "Business Book" više

Ovom prilikom želim da pohvalim Vas i vaš program koji je vrlo praktičan za rad , da pored mugućnosti da jednim unos podatka vezivanje više evidencija (računa sa Glavnom knjigom, blagajnom ,zalihama i KPR ,zatim Izvoda banke - isplata-uplata sa analitikom dobaljača-kupaca i dr),"neviđen" jednostavan obračun plata i obračun drugih prihoda, praktične instrukcije za korišćenje programa koji može sve.

miniMAX ima dva osnovna razloga zbog čega bih svim klijentima kao i knjigovođama preporučio:

 
  1. Povoljna cena pretplate koja nema skrivene troškove (na primer jedan isto dobar program na tržištu ima mogućnost pretplate od 25 EUR, ali se obuka i svaki poziv naplaćuje, jednom mom klijentu za obuku unosa veleprodajne kalkulacije i formiranje izlaznih računa za prodaju robe održali 10 časova obuke po ceni od 30EUR po času!?)
  2. Mogucnost on-line pristupa - korisnika i knjigovodje (ne nosimo više međusobno papirologiju, komunikacija telefonom je svedena na minumum a ipak smo stalno usklađeni i povezani. Sada se češće viđamo negde na kafi nego u agenciji)

Agencija za knjigovodstvene usluge "Business Book"
Vlasnik dipl.ecc Božidar Zagorac 
Hala PIONIR, Čarlija Čaplina br. 39, 
prvi sprat, služ. ulaz 2, kancelarija br. 5, 11000 Beograd
Tel/fax: +381 (0)11 27 21 390, Mob: +381 (0)60 33 21 549
Web sajt: www.businessbook.co.rs


Snežana Jezdović,
Jedan "klik" i sve završeno...
Snežana Jezdović, "Ekspres inženjering" d.o.o., Beograd više
Ovim putem bih htela da Vam saopstim moje iskreno divljenje ka programu koji distribuirate.
Najiskrenije cestitke za rad i funkcionisanje programa, nemam dovoljno reci da izrazim svoje najiskrenije divljenje za Vas program koji je za mene jedno novo divno iskustvo.
Sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku mogu da obavim sve što mi je potrebno, i da budem u stalnoj komunikaciji sa klijentima..

Jedan "klik" i sve završeno...
Malo je reci da sam PREZADOVOLJNA funkcijama koje program poseduje!!

Kupili ste me za sva vremena!!! Vas korisnik od sada paaaa .................. do penzije nadam se...
"Ekspres inženjering" d.o.o.
Snežana Jezdović
011/316-85-17
069/421-44-11Konjički klub
 U procesu traženja adekvatnog programa do sad nismo naišli na takav odnos prema kupcu.
Konjički klub "Aranđelovac" više
Nakon višemesečne potrage za programom koji je neophodan našoj organizaciji sasvim slučajno smo došli do programa minimax. U procesu traženja adekvatnog programa do sad nismo naišli na takav odnos prema kupcu. 
 
Želimo da pohvalimo i da se zahvalimo vašim zaposlenima pre svega Jeleni i Miroslavi Kovačević. Pokazale su nesvakidašnji profesionalizam i posvećenost poslu.
Pažnja koju su pružile nama kao potencijalnom kupcu nas je oduševila. Čuvajte svoje zaposlene jer puno vrede.

Organizacioni tim
Konjički klub "Aranđelovac"