miniMAX ima sve što vam je potrebno za uspešno vođenje vašeg posla!
Minimax je najjednostavniji internet poslovno računovodstveni program. Podaci se unose samo jednom, istovremeno se obrađuju na različitim lokacijama, kako u preduzeću tako i u računovodstvu. Podacima se može pristupiti sa bilo kog mesta, putem interneta, 24 časa na dan. Minimax garantuje potpunu bezbednost podataka, korišćenjem naprednih tehnologija.

Jednostavna upotreba

Upotreba programa je zaista intuitivna i jednostavna. Svoj prvi račun ćete lako izdati odmah na početku korišćenja.

Brz početak

Sa korišćenjem miniMAXa možete početi odmah, bez instaliranja na računar. Za početak je potrebna samo kratka internet registracija.

Raste sa preduzećem

Brz rast preduzeća može značiti i eksponencijalan rast troškova, što u primeru miniMAXa nije slučaj. Naš cenovnik je pregledan i jednostavan, cene se prilagođavaju obimu vašeg poslovanja.

Bezbedno čuvanje i arhiviranje

Posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti podataka. Zaštićeni su digitalnim sertifikatom i koriste najnovije SSL tehnologije protiv hakerisanja. Napravljen je sistem arhiviranja podataka koji sprečava njihov gubitak.

Uvek 100% usklađenost sa knjigovodstvenom agencijom

Zbog jednokratnog unosa podaci su uvek usklađeni. Njima mogu, bilo kada, da pristupaju računovođa i preduzeće koji na taj način uvek imaju ažurnu sliku o poslovanju.

24časovni pristup sa bilo kog mesta

Programu miniMAX i svojim podacima pristupate preko interneta sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Zato ne zavisite od drugih i imate uveg obezbeđen nadzor nad poslovanjem.

Ušteda

miniMAX omogućava mnogobrojne uštede, koje su posledica pojednostavljivanja radnih procesa, automatskih knjiženja, brzog pristupa podacima i bespapirnog poslovanja. Ne izlažete se dodatnim troškovima infrastrukture i dodatnog održavanja, programskih nadogradnji, bez rizika pogrešne investicije. Možete odustati bilo kad.

Besplatna podrška

miniMAX je jednostavan za korišćenje, ali povremeno korisnicima treba neki savet i pomoć u radu. Mi nudimo efikasnu podršku koju, sudeći po nezavisnim istraživanjima naši korisnici već duži niz godina ocenjuju natprosečnom ocenom.