Reference

25.000 korisnika se nije tek tako odlučilo za za ERP informacioni sistem iCenter

Informacioni sistem iCenter koristi preko 3700 preduzeća, što je ukupno više od 25.000 korisnika.

Europcar "Europcar rent a car Beograd, evropski lider u iznajmljivanju automobila sa najvećim izborom vozila."

Prisutni u 160 zemalja, možemo ponuditi I mogućnost rent a car usluge u inostranstvu. Europcar nudi rent a car usluge na teritoriji Beograda I Novog Sada koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Naše poslovnice se nalaze na svim većim aerodromima, železničkim stanicama i gradovima u Srbiji ili inostanstvu. Ovo Vam omogućuje da iznajmite automobil u Beogradu a vratite ga u Parizu ili Londonu. U Srbiji nas možete naći na tri lokacije – dve u Beogradu i na jednoj u Novom Sadu.

Više o Europcar...

Žitoprodukt a.d "Delatnosti kojima se "ŽitoProdukt" bavi su otkup žitarica, njihovom preradom-proizvodnjom brašna, hleba, peciva, kolača, testanih kora, sladoleda i voćnih deserata kao i pružanje raznovrsnih usluga (labaratorijske usluge, uslužna silaža ...)."

Razvoj "Žitoprodukta" počinje 1944. god kada je formirano žitarsko preduzeće za otkup poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa teritorije Banata. 1950.godine iz ovog preduzeća formira se preduzeće "Žitopromet" koje se bavi prometom žitarica i stočne hrane na veliko (otkup i prodaja).
Pored kolača, hleba i peciva koje proizvodi po spostvenoj recepturi, "ŽitoProdukt" je imao i proizvodni program rađen po licenci. Radi se o proizvodnji artikala od namenskog "MOUL-BIE brašna" proizvedenog u sopstvenom mlinu, a po licenci "velikih mlinova Pariza" sa isključivim pravom za teritoriju bivše Jugoslavije.
Prvi kroasan u Jugoslaviji proizveden je 1975.godine u pogonima kolača preduzeća "ŽitoProdukt" iz Zrenjanina. Više o Žitoprodukt a.d...

DBS KONSEL SECURITY SERVICE doo "Osnovan 2002. godine kao porodični biznis, DBS je do današnjih dana izrastao u jednog od najsnažnijih regionalnih sistem integratora u domenu sistema tehničke zaštite i rešenja namenjenih logistici."

Iako kategorisan u red preduzeća srednje veličine, pored primene najsavremenijih standarda u svom poslovanju, DBS je u svom odnosu prema partnerima, kako klijentima tako i dobavljačima, zadržao šarm, toplinu i doslednost kvalitetu po ugledu na male porodične firme.
Postojeća organizaciona struktura u mnogome oslikava i naš tržišni pristup. U okviru kompanije moguće je identifigovati tri velike celine koje su tematski orijentisane:
Realizacija rešenja namenjena industriji i velikim korisnicima (Large&Industrial),
Realizacija rešenja namenjena malim i srednjim preduzećima (Small, Medium & Residential), Više o DBS doo...

Oralent doo "Oralent d.o.o. je firma koja od 2006 god. na srpskom tržištu zastupa visokokvalitetne proizvode za održavanje oralnog zdravlja – Curaprox, Jordan, Thorton, Philips Sonicare."

Kompanija Curaden International osnovana je u Švajcarskoj i aktivna je u dentalnom sektoru još od 1940 god. Kompanija je postala komercijalna 1954 god, a specijalnu liniju proizvoda namenjenih oralnoj higijeni lansirala je 1974 god.
Saradnjom sa brojnim stomatološkim ordinacijama i učestvovanjem na stručnim kongresima i predavanjima želimo da podignemo svest o važnosti održavanja efikasne i atraumatične oralne higijene, kao i da ukažemo na bolesti koje mogu da nastanu kao posledica lošeg i nedovoljnog održavanja higijene.
Od 2006 god. učestvujemo kao izlagači na brojnim predavanjima i kongresima u organizaciji Stomatološke komore Srbije, gde smo prepoznati od strane strukeViše o Oralent doo...

SELMA D.O.O "Godine 1989. doslo je do inicijative da se osnuje privatno preduzece koje bi vrsilo odrzavanje signalizacione opreme a cija bi delatnost kasnije predstavljala i izradu svetlosne saobracajne signalizacije. Prvi pokretac ove ideje bio je sadasnji vlasnik i direktor Paloš Martin koji je iskustvo steèeno u “Komgradu”, “Graditelju” i “Komontu” preneo u novoosnovanu “Selmu”."

“Selma” je kao ime nastala od poèetnih slova delatnosti kojima se i danas bavi – SEmafori, ELektronika, Mašinstvo, Automatika, stim da najužu delatnost èine proizvodnja, servisiranje, razvoj i projektovanje saobraæajne signalizacije, sistema nadzora, parking i naplatnih sistema, ureðaja za slepe i slabovide kao i sistema centralnog upravljanja.
Danas je “Selma” preduzeæe sa izgraðenim imenom i ugledom na tržištu na kome uspeva da ostvari svoje ciljeve meðu kojima su pre svega ostvarenje dobiti i ekonomiènosti poslovanja, ali visok kvalitet proizvoda i usluga koji se korisnicima pružaju po prihvatljivoj ceni takoðe su korak napred u savladavanju konkurencije i postizanju još boljih rezultata.   
Razvojem i nesebičnim zalaganjem 30-tak zaposlenih, preduzeće "SELMA" je izraslo u respektivan kolektiv na polju upravljanja saobraćajem ne samo u zemlji već i u inostranstvu.
Bavi se razvojem, proizvodnjom, izgradnjom, održavanjem i projektovanjem. Glavne oblasti interesovanja su nam: saobraćajna signalizacija, semafori, trafifoto uređaji, prenosni semafori, parkinzi, i ostale putne signalizacije.   


Više o SELMA D.O.O...

Deichmann "Preduzeće Deichmann trenutno aktivno posluje u 23 države."

U Deichmannovu istoriju firme ubraja se i samostalni rast firme bez izlaska na berzu i bez kredita. Porodično preduzeće je i u 2011. godini nastavilo svoj uspešan kurs. DEICHMANN je prodao u celom svetu oko 165 miliona pari obuće u 3.325 filijala. To je 9 miliona pari ili tačno 5,7% više nego prethodne godine. Tako se prodaja obuće u roku od deset godina više nego udvostručila: Prodaja se povećala sa 78 na 165 miliona pari obuće.

Više o Deichmann...

TITAN Machinery doo Srbija "Titan Machinery Inc. je jedan od najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije."

TITAN Machinery doo Srbija je Vaš nezamenljivi partner koji zajedno sa Vama prolazi kroz sve Vaše uspehe i nedaće.
Ovde smo da postavimo nove standarde u poslovanju, da ponudimo najkvalitetnije proizvode, što podrazumeva pogonske mašine Case IH i Steyr, priključne mašine Great Plains i Tecnoma, originalne rezervne delove i vrhunske usluge servisa.
Titan Machinery Inc. je nejveći partner CNH grupacije i jedan od najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije.
TITAN Machinery doo Srbija je lociran na putu između Novog Sada i Rumenke i dalje na starom i dobro poznatom mestu.
Pored prodajnog prostora tu je lociran i magacinza rezervne delove sa prodajom, kao i servisna stručna služba sa remontnim centrom.

Više o Titan Machinery...

Mišo Dukić, Direktor finansija PDM d.o.o. ""Dobili smo na poboljšanju efikasnosti i rezultata poslovanja""

"Težeći da u oblasti pekarstva kompanija PDM postane najveća kompanija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, pripremili smo se za praćenje najnovijih tehnoloških saznanja i inovativnosti i njihove primene u svim poslovnim procesima.
Tako smo osim osavremenjavanja proizvodnih procesa, kao podršku poslovanju i razvoju uveli i savremena softverska rešenja.
Povezujući postojeći softver koji pokriva pekarsku proizvodnju sa SAOP-ovim iCentrom u domenu knjigovodstva, kadrovske evidencije i zarada, servisiranja naših postrojenja i poslovanja naših maloprodajnih objekata, dobili smo na poboljšanju efikasnosti i rezultata poslovanja. Potpunom automatskom obradom podataka štedimo vreme i ulažemo manje rada, raposlažemo brzim i preciznim podacima o analizi poslovanja i njegovim rezultatima, a oslanjajući se na takve informacije - odluke o svim daljim aktivnostima donosimo na vreme, lako i sa sigurnošću da su prave i tačne.
Oslanjajući se tako na, u praksi provereno kvalitetno rešenje, rukovodstvo PDM-a ima mogućnost da raspolaže informacijama od visoke važnosti u trenutku kada su one neophodne za donošenje odluka i svaki oblik planiranja.
Zahvaljujući povećanju efikasnosti rada, kompletan kolektiv je dobio mogućnost da svoju energiju, vreme i znanje usmeri u pravcu razvoja kompanije, približavanja potrošačima i što bolje plasiranje asortimana na tržištu.
Ne brinemo više o automatizaciji različitih segmenata poslovanja; o tome brine iCenter!
Ne pratimo više promene u propisima i zakonima; prati ih za nas iCenter!
Ne muči nas više papirologija, čuva je i dokumentuje iCenter!
Oslanjajući se tako na, u praksi provereno kvalitetno rešenje, rukovodstvo PDM-a ima mogućnost da raspolaže informacijama od visoke važnosti u trenutku kada su one neophodne za donošenje odluka i svaki oblik planiranja.
Zahvaljujući povećanju efikasnosti rada, kompletan kolektiv je dobio mogućnost da svoju energiju, vreme i znanje usmeri u pravcu razvoja kompanije, približavanja potrošačima i što bolje plasiranje asortimana na tržištu. Nastojimo da pružimo najkvalitetniji, najbolji, najlepši i najukusniji proizvod, a iCenter zajedno sa nama brine o tome!"

Više o PDM...

KOBEX doo "Kobex je osnovan 2001. godine, firma se prvenstveno bavi plasmanom prizvoda Nemačke firme BLANCO, čiji je jedini uvoznik i generalni distributer za Srbiju."


Delovanje firme:
 • ponuda svih Blanco proizvoda
 • upoznavanje kupaca sa vrhunskom ponudom i rešenjima
 • osiguranje stručne pomoći i savete prilikom kupovine naših proizvoda
 • održavanje i servis proizvoda
Više o KOBEX doo...

Žitopek, Niš "Mi smo ŽITOPEK – firma kojoj je hleb svetinja, na tržištu prisutni smo već više od pedeset godina i koja je vrlo uspešno pronašla svoje mesto u poslovnom svetu."

Da hleb nije samo hrana, da je hleb simbol bogatstva i ritual duhovnosti i odraz kulture, Nišlije su shvatile davne 1947. godine i na temeljima starih Nišlijskih pekara, 3. marta stvorile Društveno preduze će ŽITOPEK iz Niša. Toga dana su pekari svečano potpisali ugovore o udruživanju svojih pekarskih radnji u jedno preduzeće. Na samom početku taj broj je bio 14 da bi vremenom brzo rasatao i do kraja se popeo na 32 pekarske radnje.

Strateški ciljevi naše budućnosti su: praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća u pekarskoj industriji; potpuna automatizacija procesa proizvodnje i znatno poboljšanje uslova rada radnika; usavršavanje i proširenje asortimana, uvodjenje najnovih metoda za labaratorijsko ispitivanje sirovina i gotovih proizvoda, dalje usvršavanje informacionog sistema, jačanje kanala didtribucije i otvaranje novih proizvodno-prodajnih objekata. Posebno se planira maksimalan razvoj zamrznutog programa kao asortimana budućnosti.

Više o Žitopek...

ITN Services "IT&Network services d.o.o. je preduzeće osnovano 2011. godine u Nišu. Osnovna delatnost preduzeća je projektovanje i instalacija informacionih sistema."

Primarni fokus preduzeća su projektovanje, instalacija i sertifikacija računarskih mreža.
Takođe, proizvodnja, prodaja i održavanje računarskih sistema i prateće opreme zauzimaju važno mesto u delatnosti preduzeća.
Naše dugogodišnje iskustvo u radu, značajan broj realizovanih projekata kao i stručan tim mladih stručnjaka kvalifikuju nas kao pouzdanog partnera.
Više o ITN Services...

Victoria Logistic doo "
 Victoria Logistic se bavi trgovinom, transportom i skladištenjem poljoprivrednih roba, organizacijom primarne poljoprivredne proizvodnje i distribucijom repromaterijala. Ima stratešku ulogu u poslovnom sistemu Victoria Group kroz obezbeđivanje sirovina za preradu u fabrikama Victoriaoil i Sojaprotein.
"

Victoria Logistic organizuje primarnu poljoprivrednu proizvodnju, obezbeđujući poljoprivrednim proizvođačima najkvalitetniji repromaterijal – mineralna đubriva, semena i sredstva za zaštitu bilja. Farmerima je na raspolaganju i Stručna služba kompanije, čiji saveti i profesionalna podrška za cilj imaju postizanje visokih i stabilnih prinosa na parcelama partnera. Stručna služba takođe vrši uzorkovanje i analizu zemljišta i daje preporuke za primenu agrotehničkih mera.
Kompanija poseduje značajne skladišne kapacitete - 11 silosa ukupnog kapaciteta 149.000 tona, dok se u eksternim skladištima čuva dodatnih 650.000 tona različitih vrsta robe. Ukupan obim transporta koji realizuje Victoria Logistic prelazi 2 miliona tona godišnje, a njena logistička infrastruktura omogućava otkup više vrsta poljoprivrednih roba istovremeno uz dnevni prijem od 10.000t u jeku sezone.

Više o Victoria Logictic

Menina doo "Menina je već 55 godina prisutna na tržištu u Sloveniji i zemljama okruženja."

Tendencija rasta i kvalitet, zajedno sa znanjem i iskustvom da raste na poštovanju tradicija, daje reputaciju jednog od najvećih proizvođača pogrebne opreme u Evropi.

Više o Menina doo...

AD Plastik "AD Plastik se bavi proizvodnjom netkanog tekstila."


Želimo
 • Da budemo jedna od najuspešnijih fabrika u proizvodnji netkanog tekstila na Balkanu
 • Da doprinesemo boljem razvoju našeg društva i ekonomije napredak deoničarima, radnicima i zajednici
Promovišemo
 • Snagu i uverenje kako kvalitetom i inovativnim rešenjima možemo zadovoljiti potrebe naših kupaca
Fokusirani
 • Kontinuirano razvijamo ljudske potencijale kao najznačajniji resurs i ključni faktor konkurentske prednosti na tržištu
 • Gradimo odnose međusobnog poverenja i poštovanja sa našim poslovnim partnerima i dosledno ispunjavamo sve preuzete obaveze
Više o AD Plastik...

Antopovich "Još pre 50 godina, u potkrovlju porodične kuće u La Gacilli, u srcu Bretanje, Francuska, Ives Rocher je osmislio "Lepotu iz biljaka" baziranu na bogatstvu biljnog sveta i njenom beskonačnom potencijalu."

50 godina iskustva pruža jedinstvenu stručnost. Danas Ives Rocher i dalje prvi nudi negu Lepote iz biljaka, koja je još moćnija i još više poštuje ženu i prirodu.
Zahvaljujući svojoj različitosti, brand Ives Rocher može kontrolisati i smanjiti svoj uticaj na okolinu, te vam omogućiti da iskoristite najbolje proizvode za lepotu po najboljoj ceni.

Više o Antopovich...

HERMI doo "Razvijati vlastite robne marke sa inovacijama i znanjem koje smo stekli tokom dvadesetogodišnjeg rada."

Želimo postati najpoznatiji ponuđač prenaponske zaštite u državama bivše Jugoslavije. To znači da ne nudimo samo spoljašnju zaštitu sa gromobranskom opremom nego i unutrašnju. U inostranstvu ćemo osnivati nove preduzeća, a u saradnji sa partnerima povećavat ćemo izvoz u istočne, skandinavske države, u nove članice EU, Rusiju..... Proizvodnja i razvoj će biti u Sloveniji, a inženjering i prodaja u inostranstvu. Svake godine više ulažemo u razvoj i osavremenjavanje proizvodnje. Tesno sarađujemo sa kooperantima.

Više o HERMI doo...

Anton Sedeljšak, vlasnik SAM d.o.o. (grupa TOPDOM) ""...radimo sa blizu 50000 artikala i vodimo
trgovačko poslovanje u pet poslovnih jedinica.""

SAOP je naš strateški partner, jer nam se poslovni putevi ukrštaju od samog početka, znači skoro 20 godina.
Rešenje iCenter koristimo na svim nivoima poslovanja, od osnovnih procesa trgovačke delatnosti i prodaje, do računovodstva, kadrova i podrške odlučivanju, Sa iCentrom efikasno upravljamo finansijskim i robnim prometom, pri čemu radimo sa blizu 50000 artikala i vodimo trgovačko poslovanje u pet poslovnih jedinica. Cilj kompanije je stalan porast kvaliteta usluga, da bi se kupci rado vraćali u naše prodavnice. SAOP nam svojim inovativnim rešenjima pomaže u poslovanju, obezbeđuje nam kvalitetne proizvode po konkurentnim cenama. Na drugoj strani ceo kadar, zahvaljujući iCentru, radi usklađeno i povezano a to nam omogućava brze reakcije na želje i potrebe kupaca.

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine "Institut u svom sastavu ima tri klinike i dva centra sa oko 750 zaposlenih radnika."

U cilju efikasnijeg i racionalnijeg obavljanja delatnosti, kontrole stručnog rada, u Institutu su formirane sledeće organizacione jedinice:
 • Klinika za dečje bolesti
 • Klinika za dečju hirurgiju
 • Klinika za dečju hablitaciju i rehabilitaciju
 • Centar za dijagnostiku i zajedničke medicinske poslove
 • Centar za nemedicinske poslove

Klinika za dečije bolesti, kao integralni deo Instituta ima 206 kreveta i organizuju se uz pomoć 13 Centara i Odeljenja. Klinika za dečju hirurgiju obezbeđuje širok spektar različitih specijalnosti a sa ciljem hirurškog zbrinjavanja obolelih i povređenih pacijenata. U okviru Klinike imamo 4 operacionel sale, 3 za elektivnu hirurgiju i 1 za urgentne slučajeve.

Više o Institutu...

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, Novi Sad "Danas o zdravlju studenata Novosadskog Univerziteta brine 77 zaposlenih radnika u Zavodu."

Osoblje Zavoda je stručno, upoznato sa problemima i zdravstvenom problematikom studenata i spremno da pacijentima izađe u susret u cilju rešavanja svih problema.    -  Prof. dr Veselin Dickov, direktor zavoda

Zaposleni

Danas o zdravlju studenata Novosadskog Univerziteta brine 77 zaposlenih radnika u Zavodu i to:
 • 6 lekara opšte medicine
 • 17 lekara specijalista
 • 3 stomatologa
 • 25 medicinskih/stomatoloških sestara/tehničara- 3 više medicinske sestre
 • 1 organizator zdravstvene nege sa visokom stručnom spremom
 • 2 zdravstvena saradnika sa visokom stručnom spremom
 • 4 laboratorijska tehničara
 • 1 viši laborant
 • 1 rentgen tehničar
 • 12 administrativno-tehničkih radnika

Zdravstvena zaštita studenata

Obuhvata program primarne prevencije i sekundarne prevencije, tj dijagnostieko – terapijski rad. Program preventivne zdravstvene zaštite čini oko 60% delatnosti Zavoda i obuhvata:
 • sistematske preglede studenata prve i treće godine studija
 • zdravstvene preglede pre useljenja u studentske domove
 • savetovališni rad
 • kontrolu vakcinacije i revakcinacije
 • praćenje epidemiološke situacije
 • zdravstveno – vaspitnu delatnost

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, Novi Sad "Zavod obavlja svoju delatnost u okviru četiri organizacione jedinice: Odeljenja za zdravstvenu zaštitu i ocenu radne sposobnosti radnika, Odeljenja za ekologiju radne i životne sredine, Odeljenja laboratorije i Službe za opšte i ekonomsko-finansijske poslove."

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad je preventivna zdravstvena ustanova čija je osnovna delatnost pružanje zdravstvene zaštite radno aktivnom stanovništvu, procena rizika u radnoj okolini i životnoj sredini, toksikološka, hematološka i biohemijska ispitivanja, vođenje registra povreda na radu i profesionalnih oboljenja, edukacija sopstvenih i drugih kadrova i naučno istraživački rad.
Početke svog rada Zavod beleži 1954. godine, kada je formirano Odeljenje za higijenu u okviru Higijenskog zavoda Autonomne pokrajine Vojvodine. Higijenski zavod 1960. godine dobija naziv Institut za zdravstvenu zaštitu Novi Sad. Osam godina kasnije, 1968. Zavod za higijenu prerasta u Zavod za higijenu i medicinu rada.

Svrha postojanja
Zavoda je očuvanje zdravlja radno aktivnog stanovništva i zdrave radne sredine.
Proširivanjem delatnosti u skladu sa zahtevima vremena i principima kontrolisanog razvoja, uz unapređenje zdravstvene, naučne, istraživačke i edukativne delatnosti sa ciljem potpunog zadovoljenja zahteva korisnika.

UKRAS AD "
Unser Team besteht aus hochqualifizierten und praxiserfahrenen Mitarbeitern. Die Qualität unserer Leistungen und der maximale Nutzen unserer Kunden stehen für uns an erster Stelle.
Hauptsitz: 
UKRAS AD, Ruđera Boškovića, br 3 36300 Novi Pazar / Srbija Tel.:  +381 20 385 522 Fax : +381 20 385 10
"

Die Welt des Bauens wird zunehmend komplexer. Rechtliche und technische Anforderungen auf der einen Seite, wirtschaftliche und funktionelle Fragestellungen auf der anderen Seite machen die Umsetzung heutiger Bauvorhaben immer anspruchsvoller. Unsere Dipl.-Bauingenieure unterstützen Sie daher nicht nur in der Projektsteuerung während der Bauphase, sondern auch umfassend und individuell von der Projektentwicklung über die Inbetriebnahme bis hin zur Dokumentation und der anschließenden Nutzung.
 
Mit UKRAS AD integrieren Sie ein zuverlässiges und qualifiziertes Bauunternehmen in Ihr Projekt.


Više o UKRAS AD...

Account doo, Novi Sad "Naš cilj je da pružimo maksimalnu podršku klijentu i da, uz potpuno moderan pristup poslovanju, u svakom trenutku budemo u mogućnosti da pružimo kvalitetne informacije potrebne za praćenje i unapredjenje poslovanja."DOO ACCOUNT osnovan je 1992. godine. Osnovne delatnosti su:
 • Računovodstvene usluge
 • Konsalting – usluge savetovanja iz oblasti računovodstva, finansija, poreskog sistema, spoljne trgovine i deviznog poslovanja
 • Organizacija poslovnih procesa i dokumentacije
 • Obuke iz oblasti računovodstva i finansija
 • Usluge vezane za uvodjenje informacionih tehnologija
 • Podrška kod izbora kadra za poslove računovodstva i finansija

Iskustvo u radu sa stranim klijentima u oblasti računovodstva i finansija, kao i rad sa savremenim poslovnim informacionim sistemima (SAP R/3 i NAVISION), omogućili su nam da shvatimo zahteve savremenih poslovnih tokova i da u svom poslovanju uvedemo visoke standarde.
Ono što karakteriše naš tim je visok nivo znanja, koje se kontinurano unapredjuje, profesionalnost i efikasnost.

Direktor: Vera Lončar; diplomirani ekonomista i ovlašćeni računovodja

Više o Account doo...


REMONDIS Medison doo "Naš cilj je smanjenje rizika od oboljevanja profesionalno eksponiranih lica i opšte populacije, a poseban akcenat stavljamo na bezbednost dece."


Kompanija REMONDIS Medison doo je multinacionalna kompanija koja je osnovana 31. jula 2009. godine u Zrenjaninu. Kompanija je usko profilisana za pružanje kompletnih usluga u upravljanju otpadom iz humane i veterinarske medicine.Ujedno posedujemo i proizvodnju potrošnog materijala za sakupljanje medicinskog otpada (kutije za oštre predmete i kese za infektivni otpad) atestirane po najstrožim evropskim strandardima.

Osnovna delatnost kompanije je odgovorno postupanje sa opasnim medicinskim otpadom kroz kompletan servis sakupljanja, transporta i tretmana medicinskog otpada, kao i bezbedno odlaganje tretiranog neopasnog otpada. Kompletan portfolio naših klijenata, sa nama zajedno, daje svoj veliki doprinos cilju očuvanja životne sredine i zdravije budućnosti.


Naša misija

Uvođenje zdravstveno bezbednog i ekološki prihvatljivog načina postupanja sa medicinskim otpadom, kroz inovativni pristup, inovativna rešenja i tehnologije, a u cilju smanjenja rizika po zdravlje ljudi.

Naša vizija

Da očuvamo vodeću poziciju u regionu kroz jedinstveni partnerski odnos, uz konstantno poboljšanje brzine, efikasnosti i kvaliteta usluge.


Više o Remondis...

Axereal, Srbija "Axereal is France's biggest grain cooperative, collecting five million tonnes of grain from its 13,000 cooperative members in the country's main breadbasket – the vast Centre Val de Loire region stretching from south of Paris to north of Auvergne."

The company strives to promote and perpetuate its members' production and to contribute to the development of quality food products. Axereal achieves this mission by putting client satisfaction at the heart of its strategy. 

Axereal is there for its customers as they grow, covering the entire grain business chain from listening to what the client needs to providing the seeds. 

The company markets 10 million tonnes of grain in its natural state or refined, including nearly three million tonnes of flour, malt and animal feed processed in its own facilities in France and Europe.

By combining knowledge of the various professions, innovation, research and internationalisation, Axéréal is able to offer its customers complete solutions with real added value and to be a key figure in the cereal chain.

Axéréal employs 3,218 people and has an annual turnover of 3.2 billion euros.

By creating more value and more wealth and developing market outlets the cooperative strives to grow ever closer to its members to better secure their income.


Više o Axereal...


Elektronapon d.o.o "Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica, Jovana Mikića 2., bavi se veleprodajom i maloprodajom električnih kablova i elektromaterijala"

Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica, Jovana Mikića 2., bavi se veleprodajom i maloprodajom električnih kablova i elektromaterijala.
Prvenstveno nudimo kvalitetne proizvode domaćih proizvođača kablova, a u ponudi imamo i kablove iz uvoza. Sarađujemo sa fabrikama iz Srbije i Evropske unije. Svi naši proizvodi odgovaraju srpskim standardima, a posedujemo i sertifikate EU. Robu isporučujemo našim kupcima svakodnevno u najkraćem roku u njihovo sedište.

Naš osnovni cenovnik možete pogledati na našem sajtu. Na osnovu ovog cenovnika, u zavisnosti od vrednosti kupovine, stičete određeni rabat koji se određuje za svakog kupca posebno.
Elektronapon d.o.o. raspolaže sa savremenim poslovnim i skladišnim prostorom od 800m2 kao i zalihama električnih kablova, provodnika i elektromaterijala kako bi u najkraćem roku i najkvalitetnije udovoljili zahtevima naših cenjenih kupaca.

Više od Elektronapon doo...


PROFICUT doo "Firma Proficut doo osnovana je 2005. godine u Bačkom Petrovcu, Republika Srbija. Preduzeće radi u oblasti rezanja i zavarivanja."

Zastupamo veliki broj svetskih proizvođaća kao što su Microstep (Slovačka), Hypetherm (SAD), Kjellberg (Nemačka), Alfa In (Češka), EWM (Nemačka), Magnatech (Holandija), Orbitech (Nemačka), Pedrazolli (Italija), HM Transtech (Slovačka).
 
Osim prodaje vršimo i stručne usluge; savetujemo klijente radi optimizacije proizvodnje; predlažemo najefikasniji način rada same proizvodnje u skladu sa potrebama firmi; obučavamo osoblje i zajednički dolazimo do rešenja opreme kao i sistema u mašinskoj proizvodnji. Obučeni smo od strane proizvođača kako za servis tako i za rad sa opremom.
 
Sa inostranim partnerom iz Evropske Unije vršimo obuku zavarivaća i kvalifikacije tehnologije zavarivanja.  
 
Firma Proficut posluje na teritoriji bivše Jugoslavije.

Više o Prificut doo...

Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture "Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture iz Petrovaradina u 2014. godini je proslavio 63 godine plodnog rada i postojanja."


Jedna od najstarijih i najuspešnijih ustanova iz oblasti zaštite kulturnog nasleđa na ovim prostorima. Oformljen odmah posle II svetskog rata sa zadatkom evidentiranja stanja Fruškogorskih manastira, zvanično je osnovan rešenjem Narodne skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine iz januara 1951. godine.

Prvobitno, poslove zaštite obavljalo je svega nekoliko stručnjaka ali se vremenom njihov broj uvećavao usled proširivanja polja interesovanja i razvoja službe ka specijalizovanim delatnostima, da bi se taj broj ustalio na 50 zaposlenih od kojih su 35 stručnjaci.

Zavod je organizaciono podeljen na četiri sektora: upravno-pravni, istraživački, tehnički i konzervatorsko-restauratorski, u čijem sklopu deluju dva arhitektonska i jedan slikarski atelje, duborezačko-pozlatarska radionica i stolarska radionica, te fotolaboratorija. Saradnja između sektora i stručnjaka je intenzivna i uslovljena potrebom uspešnog rešavanja složenih problema zaštite i obnove objekata, lokaliteta i artefakata iz oblasti arheologije, arhitekture i urbanizma, slikarstva, vajarstva, primenjene umetnosti, istorije i etnologije.

Više o Zavodu...

RIGO International "We manage our customers through three companies, which are included in the Rigo Group.
We offer service for all types of machines to our customers on the Balkan area.
We know that good support is very important. We invest a lot of effort in providing quality technical assistance."Why choose us?
 • More than 25 years of experience
 • We care for quality customer support
 • The most developed service network in Slovenia
 • Online store for household machines and equipment
 • We are the leader in the field of industrial machines for cutting
 • With us, you always get fresh coffe

Više o RIGO group...

Inter Agrar Srb d.o.o. "Firma Inter-Agrar Srb d.o.o. osnovana je 2009. godine u Srbiji, dok njena matična kuća iz Slovenije ima dugogodišnju tradiciju poslovanja u regionu. Osnovna delatnost orijentisana je na zastupanje inostranih proizvođača na tržištu Republike Srbije."

Inter-Agrar je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser renomiranih svetskih brendova iz oblasti poljoprivredne mehanizacije kao što su:  Fendt, Valtra, Amazone, Farmtech, Strautmann, Framest, Fella, Irrifrance i Topcon.

Naš prodajni asortiman zadovoljava potrebe malih, srednjih i velikih poljoprivrednih proizvođača, jer nudimo vrhunske usluge i proizvode. Osim savetovanja na području prodaje, svojim kupcima takođe nudimo i edukaciju, te postprodajnu podršku servisa (direktno na terenu) i originalne rezervne delove.

Mi smo dinamična firma, koja svojim poslovnim partnerima garantuje visokokvalitetne proizvode i profesionalne usluge, te dugoročno poverenje na području međunarodne trgovine.

Poštujući njihove želje, gradimo zadovoljstvo i dugoročno poverenje naših kupaca.Naša motivacija potiče iz slogana: "Vaš partner od poverenja!".

Naša vizija je ostati veran i pouzdan poslovni partner našim kupcima te postati sinonim za najviši kvalitet u Srbiji i regionu.

Više o Inter Agraru...

"ORIS" doo, Sombor "
"ORIS” DOO je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao nezaobilazna referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji.
"

 Kako svako uspešno preduzeće čine pre svega ljudi, „ORIS” DOO sa ponosom ističe svoju posvećenost permanentnom obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. Prisustvujemo i aktivno učestvujemo na seminarima koje organizuju istaknute obrazovne i naučne ustanove poput Vojnomedicinske Akademije, Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, Poljoprivrednih fakulteta u Zemunu i Novom Sadu, Zavoda za biocide u Beogradu. Takođe, vršimo i neprestanu razmenu iskustava sa poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva kako bismo obostrano unapredili poslovanje i kvalitet pruženih usluga.
„ORIS” DOO ostvaruje izuzetno dobru saradnju sa sertifikacionim kućama kao što su QUALITASS, TUF, SGS, LLOYD i JUGOINSPEKT na poštovanju normi HACCP sistema, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 22000:2005, IFS, HALAL i BRC međunarodnih standarda pri pružanju usluga. Ova činjenica uslovila je i odluku brojnih uglednih kompanija da svoje poverenje u delokrugu poslova iz naše delatnosti povere upravo našem preduzeću.
U 2014. godini, na predlog Grada Sombora, preduzeću „ORIS“ DOO Sombor dodeljena je Povelja „Kapetan Miša Anastasijević“ za naj porodični biznis – za poslovnost i izvrsnost.

Više o "Oris" doo

Tuplex SRB doo "
Pravi uspeh zahteva hrabrost i jaku veru u uspeh. 90tih godina kada smo počeli sa radom Poljska je bila u velikim ekonomskim i političkim transformacijama. Investiranje u plastiku je bilo veoma malo i ne uobičajeno i izgledalo je kao veliki rizik. Ohrabreni rečima jednog lika iz filma "The Graduate", prema kome je plastika budućnost odlučili smo da preuzmemo rizik.
"

Verujemo da ne treba ograničavati snove, pa smo od početka verovali da će naša kompanija postati svetska i jedna od vodećih u industriji. Danas gradimo evropsku organizaciju i naš cilj je da budemo vodeća kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi.

Naše prednosti
 • Utvrđena vodeća pozicija u industriji
 • Najveća paleta proizvoda za reklamnu i grđevinsku industriju
 • Stručni tehnički saveti – stručni kadrovi
 • Dostupnost proizvoda na lageru
 • Direktna dostava
 • Specijalni paneli, folije i cerade po narudžbini
 • Kreditna politika napravljena prema potrebama kupaca
 • Konkurentne cene
 
Nagrade i priznanja
 • Orlovi u Poljskom Građevinarstvu - 2008, 2009 i 2010
 • Prva nagrada u kategoriji Distribucija Građevinskog Materijala
 • Evropska medalja 2008 i 2009 za svoje brendove TU-PRINT, TU-FLEX, TU-BOND i TU-FOL

Više o Tuplex SRB doo


Dragon Maritime SEE d.o.o. deo CISCO SHIPPING GROUP "
COSCO SHIPPING Lines Co., Ltd (hereinafter referred to as COSCO SHIPPING Lines), headquartered in Shanghai, is an enterprise specially engaged in international and domestic container shipping and related services. Its predecessor is the former COSCO Container Lines Co., Ltd established on Nov. 11, 1997
"

Business scope of the company covers international and domestic container shipping, slot booking, ship leasing, ship trading, supplies of ship materials, spare parts, foods and fuels, shipping-related businesses and shore-based industry, domestic coastal cargo shipping and ship agency, communications service, seamen labor dispatch, warehousing and multi-modal transportation, shipping business from opening ports in mainland China to Hong Kong and Macao, common ships and container feeder lines shipping in coastal areas, middle and lower reaches of Yangtze River and Pearl River Delta Region, cargo and technology import & export business, e-commerce (excluding value-added telecom and financial businesses), business consultation (except brokerage). [Any projects that need to be approved by law can only be carried out after getting approval by relevant authorities.]
In accordance with the overall arrangements of reform and restructuring made by China COSCO Shipping Corporation Limited (hereinafter referred to as COSCO SHIPPING), COSCO Container Lines and China Shipping Container Lines Co. Ltd. entered into a series of container ship and container leasing agreements on March 1, 2016, and implemented business restructuring officially. COSCO Container Lines is renamed into “COSCO SHIPPING Lines Co., Ltd” on Nov.18,2016. According to the investment management system, COSCO SHIPPING Lines is a fully-owned subsidiary of COSCO SHIPPING Holding Co.,Ltd, and is indirectly held by COSCO SHIPPING.

Više o CISCO SHIPPING GROUP

Mlekara Kačarević, Mionica "Dobrodošli u Mlekaru Kačarević, porodicu mlečnih proizvoda, sira i kajmaka pravljenih po tradicionalnoj recepturi koju naši preci koriste od davnina na ovim prostorima. Napravljeni od svežeg mleka sakupljanog iz sela planinskog kraja, a u kojima nema nikakvih dodataka, prirodni i zdravi, karateristike su naših proizvoda."

Želja nam je da i dalje pravimo sir sa ukosom prepoznatljivog domaćeg belog sira i kajmak sa trpeza naših seoskih domaćinstava, uvek verni tradiciji, sa ukusom prirode i kraja iz koga potičemo, a koji danas sa ponosom predstavljajamo kao proizvodni asortiman.

Više o Mlekara Kačarević