Besplatni webinari i blogovi

BLOG: Upravljanje vremenom i podizanje produktivnosti uz ERP sistem

Upravljanje preduzećem često i vrlo brzo odvoji poslodavce od njihovog tima i celog procesa produkcije, jer se obim i priroda zadataka poslodavca se vremenom promeni. Poslodavcima onda postaje sve teže...
Pročitajte blog > 
       BLOG: Praćenje utošenog vremena kao spas produktivnosti

Svako ko je imao priliku da iskusi rast i razvoj svoje firme - od jednog čoveka sa idejom, preko tima od svega nekoliko ljudi, sve do preduzeća sa više različitih departmana i desetinama klijenata - suočio se činjenicom da više nije u mogućnosti da jednako lako učestvuje u svim internim dešavanjima u firmi.     WEBINAR: Gde se u zalihama krije profit?

U snimku besplatnog internet seminara pogledajte kako dobrim planiranjem zaliha izbeći zamku premalih ali i prevelikih zaliha i u oblasti optimalizacije pronaći dodatni prostor za profit.     WEBINAR: Jedno mesto za sve dokumente?!

Koliko vremena trošite na zavođenje i evidentiranje ulaznih faktura? A tek na traženje starih, već proknjiženih? Dešava vam se da zagubite fakturu dobavljača?     WEBINAR: "Proizvodimo koliko nam tržište traži"

"Dobra podrška ekipe Saopa nam je olakšala posao da aplikaciju prilagodimo našim potrebama i procesu proizvodnje." A kako to izgleda u našoj proizvodnji pogledajte na besplatnom internet seminaru.WEBINAR: "Lako je prodati. Šta posle?"

Na BESPLATNOM internet seminaru pogledajte kako su se preduzeća odlučila da usled smanjenja trgovačkih marži dodatnu zaradu potraže u servisiranju proizvoda ali i kako planiraju i organizuju rad servisa.
Naručite snimak >